Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A mai lányokat tényleg csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányokat tényleg csak a pénz érdekli?

Figyelt kérdés

Eddig még nem volt barátnőm, de itt folyton azt látom, hogy minden lany ribi. Tenyleg igy van? Sose lesz baratnom?

13/F

2018. jan. 29. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne a gyk alapján ítéld neg az embereket.
2018. jan. 29. 21:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem! Sajnos sok lányt igen, de nyílván vannak kivételek! Meg persze egyetértek az előttem szólóval! Ne egy ilyen oldal alapján ítélkezz!
2018. jan. 29. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ne 13 evesen foglalkozz a penzzel meg a lanyokkal...meg van idod😂
2018. jan. 29. 22:45
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Te korodban a drogos - iszákos fiúk a menők .. majd később a pénzes nyomuk lesznek azok.
2018. jan. 30. 08:22
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Csak, hogy tudd, akik ide ilyeneket írogatnak (minden nő pénzéhes rib.anc), azok (valószínűleg) magányos, elhanyagolt pasik, akiknek nem volt sikere a nőknél, ezért az egész nemet gyűlölik, és ott fikázzák, ahol lehet, mert az könnyebb, mint felemelni a kis se.ggüket és tenni is valamit azért, hogy ne legyenek magányosak. (Ugyanez vonatkozik a "minden pasi egyforma, bunkó paraszt" nőkre.)
2018. jan. 30. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont fordítva volt eddig tapasztalatom. Az én barátom a pénzért volt velem, pedig nem vagyunk gazdagok, csak hozzájuk képest. És képes volt ezért összeállni velem. Mégsem gondolkozom olyan elfogultan, mint Te...
2018. jan. 30. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne ezt az oldalt vedd alapul és ne általánosíts.

Általában akik itt ilyeneket írnak, azoknak vagy nem volt még párkapcsolatuk, vagy csalódtak, vagy maguk is felszínesek a párkeresés terén.

Nem minden nő rbnc és nem minden férfi sggfj, csak mert itt sokan azt írják.

2018. jan. 30. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:

A mai világ valóban borzalmas.

K&$rvák, facebook barmok, színvonaltalan partiarcok.

Nem igazán jöttem be senkinek.(egynek, de az tényleg szörnyű volt...)

El sem tudom képzelni, hogy szeretetet(vagy olyasmit).

De a negatív élmények miatt nem szabad mindenkit leírni. Akkor magadat írod le.

Most is magadról írtál egy jellemzést, mégpedig azt, hogy iszonyatosan tájékozatlan és éretlen vagy.

Ez nem baj, én is ilyen voltam, nemcsak 13, de még 15 évesen is.

17f

2018. jan. 30. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
37%
Majd ha dolgozol dughatsz! Addig meg verjed szépen!
2018. febr. 8. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!