Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazabol lehet hulyen latom a dolgokat de ha mar nincs meg a feszulos gatya festett haj es iphone egy fiunal akkor mar nem is erdekli a lanyokat?
Hulyen fogalmaztam de sokszor eszre vettem hogy ez sajnos igy mukodik.
A lanyokat mar egyre jobban erdekli a penz es az ilyen fiuk (tisztelet a kivetelnek) es sokszor csak a kinezet erdekli oket.. Lanyok ti mitgondoltok errol?
16/f
Kort es telepulest is irhattok akar privatban.
Település?
Viking falu valahol messze, mink itt nem hordunk fezsülős gatyát, mert ugyanis olyat csak aztak hordnak kiknek nincs mit féltenyiök!
Én rám rám se menne, a cuccosom fontosabb, mint az aberrált divat.
Masodik: igaz csak igazabol en igy barati korbol es ismerosoknel nem igazan merek bwle menni ilyen dolgokba mivel eleg felenk vagyok.
Utolso: koszi ez tetszik :D
Nekem is van par feszulosebb nadragom de nem az ami szinte masodik bornek van rajtam :D
Nem ertem miert rohejes a gondolat kedves valaszolo.
Ha figyelmesebben elolvasod akkor ott van higy "tisztelet a kivetelnek".de azert koszonom szepen a valaszodat.
Azzal egyet ertek hogy gaz amikor jobban feszul a nadrag egy "fiun" (Olyasmin) mint egy lanyon.nemtudon hogy ok mit hordanak a labaik kozt de nekem alapbol kenyelmetlenek is az ilyen nadragok.
Utolso valaszolonak pedig teljesen igaza van.mar nincs stilus sajnos..egyetlen van es ez a pawa..
Aki pedig megmaradt ferfinek ahogy te is mondtad volna csovesnek nezik szerencsere ez nem mindig igaz.
De vikt mar olyanis higy mellettem allt ket lany es elsatalt egy tok normalis stilussal rendelkezo srac es leszoltak.persze ez izlesek es pofonok de akkor sem ertettem.
Nem altalanositani szerettem volna de 2017is eleg szar iranyba fejlodott szoval elore felek 18-tol.
Varom a tovabbi valaszokat es az eddigi valaszoloknak kellemes bekes unnepeket kivanok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!