Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy huszonéves srác megdícséri egy 16 éves lány körnét az mit jelent?
Nem vagyunk valami nagy barátok, nem lenne muszáj hozzám szólnia.
Miért pont ilyen témát hoz fel?:D
Nem értem ezt az egész helyzetet:D
Nem nagyon:D
Ezért zavar hogy esetleg burkoltan rám mozdul...apámat és bátyámat is ismeri és hátha nem mer nyílt lenni és ilyenekkel próbálkozik vagy nem tudom
1, szép a körmöd.
2, szexelni akar veled.
3,ha az 1-2es pont nem lenne igaz, akkor automatikusan a 2-es lép életbe. XD
az, hogy észrevette milyen a körmöd max. annyit jelent, hogy metroszexuál a fiúka. semmi mást. meg hogy jól nézett ki a körmöd.
egyébként ha arra vagy kiváncsi meg akar-e dugni, csak kérdezd meg. ha megszeppen várj kicsit a válaszra, lehet, hogy igen a válasz csak félénk a fiúka kicsit
"az, hogy észrevette milyen a körmöd max. annyit jelent, hogy metroszexuál a fiúka. semmi mást. meg hogy jól nézett ki a körmöd."
Egyáltalán nem. Nem tudom te hol élsz.
Én nem vagyok metroszex, de észre szoktam venni a lányok körmét, főleg ha szép igényes. Szerinted ettől lesz valaki metroszexuális, mert észreveszi a másik nem nőiességét és tetszik neki? Érdekes felfogás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!