Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha párkapcsolatom így?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl szép, de mondjuk csúnyának sem mondanám magam, a stílusommal nincs nagy bajom, mom jeans, af1, oversized pólók, farmerkabát...
Hosszú szőke hajam van, szemüveges, és az arcom kezelésével pedig küzdöm (igen, pattanásos vagyok)
Az alkatom.. Hát, nem vagyok sovány, inkább az a formás telt, amit rám lehet mondani..
Ja amúgy, 16/l
2020. ápr. 6. 20:14
11/16 anonim válasza:
Tuti lesz.
De belsődröl nem igazán írtál, külső alapján nekem úgy ahogy szimpi vagy.
12/16 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy változtass a stílusodon, de lássuk be, jóval szerényebb esélyekkel indulsz, ha úgy nézel ki, mint egy zsák krumpli.
Tudom, hogy borzasztóan egyedinek és különlegesnek érzed magad, de csak egy Billie Eilish-copycat vagy te is.
13/16 A kérdező kommentje:
12es: Billienek totál más a stílusa, miért, te mit hordasz? Neccharisnyát, magassarkút és csöcskirakós pólót? Lehet. Ilyen modorral vannak egyáltalán barátaid? Stfu
2020. ápr. 7. 08:01
14/16 Stark2000 válasza:
Kár a stíluson vitázni, van akik hatalmas bakancsokban járnak lánccal a nadrágjuk oldalán, még is meg van a párjuk. Szerintem hordj amit akarsz, ha majd te úgy érzed változtatni akarsz, akkor változtatsz. Még csak 16 vagy, fogsz még változni jócskán, kár agyalni ezen, hogy leszbe fiúd vagy sem.
15/16 anonim válasza:
A ruha nem a stílus, senki nem a ruhádba fog beleszeretni, hanem abba aki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!