Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mekkora hátrány az, ha egy fiút nem érdekel semmi?
Vagyis nincs érdeklődési köre.
Rólam van szó egyébként. 16/F
Nekem egy napom általában olyan dolgokból áll hogy tanulok, segítek a szüleimnek a házimunkában, youtube-on nézek videókat, vagy elveszek a saját gondolataimban. És így telnek a napjaim. Próbáltam már amúgy elkezdeni sportolni, rajzolni meg hasonlókat de rájöttem hogy nem fog meg semmi. Amúgy azért is vetődött fel bennem ez a kérdés mert a környezetemben minden korombelinek van valami hobbija, elfoglaltsága, érdeklődési köre.
Szóval a kérdésem az lenne hogy zavar titeket, lányok? Esetleg kizáró ok?
Engem sem érdekel kb semmi, mindent megunok hamar, de még nem adtam fel ezért folyamatosqn új dolgokat próbálok ki.
Engem nem zavarna, mert meg tudom érteni, milyen érzés így élni.
l
Engem zavarna. Ne haragudj. Nekem elég széles érdeklődési köröm van. Szeretem lefoglalni magam, hasznos dolgot csinálni. Írtad, hogy szeretnél változtatni, én sok sikert kívánok hozzá. Eddig hogy haladsz? Van már változás? Találtál már valakit?
17l
Igazából változott már valamennyire a helyzet. Akkoriban mikor kiírtam a kérdést, nagyon mély depresszióban szenvedtem, bár még nem sikerült teljesen kimászni belőle, de már jobb pár fokkal.
Lefoglalom magam, azt csinálok amihez kedvem van, nincs állandó hobbim, az edzésen kívül, de elvagyok magamnak.
Párkapcsolatot nem találtam de nem is akarok mostmár, pedig lenne rá lehetőségem.
Egyébként újságíróagynak szoktam nevezni azt, amikor egy kicsit sok minden érdekel valakit, de hosszú távon nem. Ebből lehet olyan munka, hogy egy kicsit ír az ember egy dologról, aztán hagyja, s megy a következő témára.
Ha már nem is akarsz barátnőd, az arra utal, hogy még nem vagy tökéletesen nem-depressziós. Én is szenvedek ettől, és olyan öröm volt olvasni múltkor, hogy a depresszió még a legkönnyebben gyógyítható a sok lelki nyavalya közül. (Épp csak a depressiósok nem akarnak meggyógyulni. :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!