Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mekkora hátrány az, ha egy fiút nem érdekel semmi?
Vagyis nincs érdeklődési köre.
Rólam van szó egyébként. 16/F
Nekem egy napom általában olyan dolgokból áll hogy tanulok, segítek a szüleimnek a házimunkában, youtube-on nézek videókat, vagy elveszek a saját gondolataimban. És így telnek a napjaim. Próbáltam már amúgy elkezdeni sportolni, rajzolni meg hasonlókat de rájöttem hogy nem fog meg semmi. Amúgy azért is vetődött fel bennem ez a kérdés mert a környezetemben minden korombelinek van valami hobbija, elfoglaltsága, érdeklődési köre.
Szóval a kérdésem az lenne hogy zavar titeket, lányok? Esetleg kizáró ok?
Mert mit hittél? Leülsz azt 5 perc alatt te leszel a kor következő nagy müvésze vagy olimpikonja?
Ezek a dolgok nem igy müködnek. Az nem egy állapot számodra, hogy 18 évesen nem érdekel, nem jövőkép, nem létforma.
Ilyenkor még a világon minden iránt kéne érdeklődnöd.
Ezért nem értem ezt az egyetemi kényszert. Régen az ifjak megindultak, lettek ácsok, hajókon dolgozók, meg bármi egyebek, aztán ha egy kovács gyerekből nagy szobrász lett, az amiatt, mert előtte már megtanulta a formákat kezelni.
Kezdj el valamit. Akármit. Menj el segits be ácsoknak, aztán lehet, hogy mesteri fafaragó leszel. Vagy amit akarsz érted?
Ezek a dolgok összefüggenek.
Amit az elso irt, az ugy van, viszont gondolom o sem 15-16 eves mar. Legalabbis visszagondolva, amikor en voltam annyi idos lany, nekem nem volt igenyem komolyabb temakra, mint a kivel mi tortent elozo nap, milyen jo filmeket, sorozatot, zenet, animet stb nezunk, hallgatunk mostanaban, meg ilyenek. Szoval ha egyebkent az adott srac beszedes, nem kuka, es tud csevegni csak ugy a “semmirol”, akkor siman ellettem volna vele abban a korban szerintem. Kb 18-20 eves korom korul kezdett el erdekelni ugymond a vilag es a kulonbozo komolyabb dolgok.
Szerintem kerdezo legyel nyitott a dolgokra, de meg nem vagy elkesve semmivel, erdeklodesi korok kialakulasaval sem.
Nem jönnék össze ilyen sráccal.
Az első válaszoló leírta a miértet, csak egyetérteni tudok vele.
Egyszerűen nem tudnék mit kezdeni egy olyan sráccal, aki ennyire érdektelen a világ és saját maga felé.
19/L
Köszönöm a válaszokat.
Úgy látom hogy akkor változnom kell ilyen téren ha szeretnék barátnőt magamnak.
lehet, hogy csak nem tudod lefordítani az érdeklődésedet valódi dolgokká. Pl. mi az, hogy elmerülsz a gondolataidban? Ott nincsenek visszatérő dolgok, amik esetleg tervek csírái? Mert akkor lehet, hogy azokat a gondolatokat kicsit komolyabban vehetnéd.
Egyébként ez nem csak barátnő miatt fontos, azt mondják azok érzik jól magukat, akik célok felé haladnak! Jó, hogy feltetted a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!