Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon miért nem válaszolnak?
Mint a gakorlatot ismerő lány szerintem több oka van.
Én fenntartom a jogot, hogy kiszámíthatatlan legyek. A hangulatom a Hold állása, és libidóm pillanatnyi állapota dönti el, hogy éppen ki az akit el tudok fogadni, s ki akit nem.
A levelek nagy része nem érint meg, nem kelti fel az érdeklődésem. Amelyik felkelti, és írunk egymásnak, az nem tudja fenntartani.
Szerintem tégy kísérletet a normális egész mpndatok, alany állítmány használatára, de jelzős szerkezető összetett mondatokkal is elboldogulunk.
Egy két válasz levél, nem jelenti azt, hogy ezentúl csak neked fog írni, vagy elsőbséget élvezel.
Érdekes módon azt tapasztaltam, hogy csupa klassz pasi fent fenn. Mind kedves, humoros, önzetlen, diszkrét, értelmes, türelem, klassz férfi. Jó az ágynan csak a partner a fontos, kitartó, türelmes, ....... és mégis évek óta várják, aki ezt el is hiszi.
Így van ez a nőknél is.
Nem láttam még alkoholista, munkamániás, ortopéd fejű, depressziós egyedet sem, mindenki cuki, ari, ..... szóval szuper.
Jaaa és ne kérdezz olyet, amit az adatlapon megírt. Csak megerősíted abban, hogy annyira sem érdekel, hogy elolvad amit neked szánt.
Zsani/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!