Miért nem válaszolnak a társkeresőn a 40-es férfiak?
Kivétel erősíti a szabályt, ill.tisztelet, akik mégis.
Biztos Ti is negyvenmillió kérdést láttatok már itt a témában, az ellenkező nem által feltéve, én nőként tapasztaltam hasonlót. Kérlek ne fáradj feleslegesen a válaszolással, ha
-könyöködön jön ki a társkeresős téma
-csak azt sikerül megfogalmazni, hogy "mer'ronda vagy és dagadt", vagy hasonló emelkedett szintű okosság
-visszakérdezel, hogy minek neten társat keresni, és szerinted mindenki ássa el magát, aki megpróbálja ezt a lehetőséget
Gondolom ezt kb. olyan felesleges kiírni, mint chaten, hogy "kulturált beszélgetést szeretnék", de remény hal meg utoljára.
Tehát.
Három hónapja vagyok fent egy társkeresőn, elő is fizettem a szolgáltatásra, hogy korlátozás nélkül használhassam az oldalt. Az első hetekben nagyon sok levelet kaptam, és akár hiszitek, akár nem, mindegyikre válaszoltam. Sokan vissza is írtak, hogy micsoda meglepetést okoztam, mivel megszokták, hogy nem kapnak visszajelzést. Páran voltak csak, akik a kedvesen elutasító levelemre trágársággal reagáltak, tényleg a nagy többség udvariasan megköszönte. A három hónap alatt három randevúig jutottam el, különböző emberekkel, de sajnos az élő találkozás kivétel nélkül csalódást okozott, és egyik esetben sem a külső tulajdonságok miatt.
Úgy gondoltam, hogy nem csak várni kell a sült galambot, úgyhogy én is elküldtem egy rakás levelet. Három-négy férfi válaszolt is hamar, de az azt követő levelekre már nem, egyszerűen csak nem jelentkeztek többet. Olyan is volt, aki törölte a profilját. Vagy az időzítésem nem volt jó, vagy a nem válaszolók úgy vélték, hogy majd rájövök magamtól, hogy nem voltam az esetük. Mindezzel nincs gond, csak azt nem tudom, hogy akkor miért írogatnak az adatlapjukra olyan közhelyeket, hogy "őszinte vagyok", meg "elvárom, hogy igazat mondj".
gyanitom, hogy a 40-es tarskereso ferfiak nagy resze fiatalabb nore es kalandra vagyik. feltetelezem, te mar nem a huszas eveidben jarsz. itt a megoldas.
ha tevedtem, akkor elnezest. a rendelkezesre allo informaciokbol ezt gondoltam ki :)
Te mennyi idős vagy?
Én úgy gondolom,hogy 40 év felett már kevésbé vagyunk válogatósak ha komoly kapcsolatot keresünk.Negyven év felett már nagyon látszódnak az öregedés jelei és általában már túl vagyunk egy váláson stb,vannak gyerekek.
Könnyen lehet,hogy olyan férfiakat fogtál ki akik fiatal húsira vágytak nem komoly kapcsolatra ezért nem jöttél be nekik,de ismerni kellene ahhoz hogy érdemben válaszolni lehessen a kérdésedre.43/F
1-es visszakérdező:
Az egyik úriember késett kb. 30 percet, de nem szólt telefonon, aztán mikor megérkezett majdnem végigtelefonálta a "randit".
A másik reménybeli jelentkező elfelejtette a levelezés során közölni, hogy tulajdonképpen házas, és három gyermek büszke édesapja, ami remek, csak nem nekem.
A harmadik pedig enyhén szólva sznob volt, humorosnak álcázott, de nagyon degradáló kifejezést tett a mobilomra és a munkámra/feltételezett keresetemre vonatkozóan, ami megpecsételte a randi kimenetelét.
Jó lenne tudni a korodat és a gyerekeid számát!
Egy tippem szerint, Te "többet tudsz adni", mint amit egy 40-es fickó szeretne! ;)
első vagyok, elmondanám az alap takitkákat amiket alkalmazok.
1. 3-4 tartalmas levél.
2. egy vagy két tartalmas telefonálás.
3. csak ezek után tali.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásaitokat!
32 esztendős vénlány vagyok, ahogy faluhelyen mondanák:-)
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy egy negyvenes férfi még bőven a vonzó kategória(persze nők közül is sokan), míg ugyanezen korú hölgyek, azért már nagyobb kiszerelésben vásárolják a ránctalanító krémet.
Az adatlapomon szerepelt a valós korom, és nem a ballagási fotóim közül csemegéztem. Úgyhogy nem érzem, hogy zsákbamacskát kínáltam volna.
Ettől függetlenül nyilván én is lehetek olyan hatással a randipartnerre, hogy valami miatt nem talál elég szimpatikusnak a továbblépéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!