Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem válaszolnak a...

Miért nem válaszolnak a társkeresőn a 40-es férfiak?

Figyelt kérdés

Kivétel erősíti a szabályt, ill.tisztelet, akik mégis.

Biztos Ti is negyvenmillió kérdést láttatok már itt a témában, az ellenkező nem által feltéve, én nőként tapasztaltam hasonlót. Kérlek ne fáradj feleslegesen a válaszolással, ha

-könyöködön jön ki a társkeresős téma

-csak azt sikerül megfogalmazni, hogy "mer'ronda vagy és dagadt", vagy hasonló emelkedett szintű okosság

-visszakérdezel, hogy minek neten társat keresni, és szerinted mindenki ássa el magát, aki megpróbálja ezt a lehetőséget

Gondolom ezt kb. olyan felesleges kiírni, mint chaten, hogy "kulturált beszélgetést szeretnék", de remény hal meg utoljára.

Tehát.

Három hónapja vagyok fent egy társkeresőn, elő is fizettem a szolgáltatásra, hogy korlátozás nélkül használhassam az oldalt. Az első hetekben nagyon sok levelet kaptam, és akár hiszitek, akár nem, mindegyikre válaszoltam. Sokan vissza is írtak, hogy micsoda meglepetést okoztam, mivel megszokták, hogy nem kapnak visszajelzést. Páran voltak csak, akik a kedvesen elutasító levelemre trágársággal reagáltak, tényleg a nagy többség udvariasan megköszönte. A három hónap alatt három randevúig jutottam el, különböző emberekkel, de sajnos az élő találkozás kivétel nélkül csalódást okozott, és egyik esetben sem a külső tulajdonságok miatt.

Úgy gondoltam, hogy nem csak várni kell a sült galambot, úgyhogy én is elküldtem egy rakás levelet. Három-négy férfi válaszolt is hamar, de az azt követő levelekre már nem, egyszerűen csak nem jelentkeztek többet. Olyan is volt, aki törölte a profilját. Vagy az időzítésem nem volt jó, vagy a nem válaszolók úgy vélték, hogy majd rájövök magamtól, hogy nem voltam az esetük. Mindezzel nincs gond, csak azt nem tudom, hogy akkor miért írogatnak az adatlapjukra olyan közhelyeket, hogy "őszinte vagyok", meg "elvárom, hogy igazat mondj".

2014. febr. 3. 11:41
1 2 3
 21/27 Wadmalac ***** válasza:
100%

Érintett kategóriában lévő férfiként talán segít az info, engem spec elijeszt egy kapcsolattól, ha a nő már az ismerkedés elején érezhetően ,erőszakosan "pasit akar fogni", ettől olyan érzése lesz az embernek, hogy mindegy ki, csak legyen már valaki, ez erősen egóromboló. Egy kapcsolatban szerintem elvárható, hogy az embert azért akarják, szeressék, amilyen, nem csak úgy hézagkitöltőnek kell.

Akármilyen korú is az ember, LEGYENEK igényei. Nem feltétlenül külsőben, de ne azért álljon össze valakivel, mert IDEJE összeállni valakivel.

Én spec szívesebben vagyok egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ami csak azért van, hogy legyen.

Ha két ember épp csak kezdené megismerni egymást, nem tudhatja még, hogy a másik valóban igazi párja lesz. Ha valaki már ekkor foggal-körömmel kapaszkodik, azzal elveszítheti a kapcsolatot, mielőtt meglett volna.

Ahogy a horgász mondja, ne ránts be, amíg csak pedzegeti.

2014. febr. 3. 12:40
 22/27 anonim ***** válasza:

Nahhh, én elmentem horgászni!

:)

2014. febr. 3. 12:50
 23/27 anonim ***** válasza:
44%
társkereső oldal = fostalicska, mert kapásból társat keresel a neten. Nem az, hogy cinkes, hanem fos egyszerűen :). Ismerkedni, megtudni másokról dolgokat miközben te is mesélsz magadról lightosan. Annak lehet értelme max, társkeresésnek nem sok szerintem.
2014. febr. 3. 13:09
 24/27 anonim ***** válasza:

nem lehetsz túl szép!

30+F

2014. febr. 3. 14:46
 25/27 Wadmalac ***** válasza:

"miért írogatnak az adatlapjukra olyan közhelyeket, hogy "őszinte vagyok", meg "elvárom, hogy igazat mondj"."

Hofi: Azt mondja, megmondom az őszintét? Akkor hazudik. :D

2014. febr. 3. 14:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Úgy látom te sem szoktál nagyon válaszolni!
2014. febr. 3. 15:01
 27/27 A kérdező kommentje:

Bocsánatot kérek, hogy egyéb teendőim miatt csak nemrég válaszoltam azon kedves levélíróknak, akik megtiszteltek privát üzenettel.

Remélem nem követtem el jóvátehetetlen bűnt, amennyiben mégis, akkor sajnos így jártam, és magamra kell vessek.

2014. febr. 3. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!