Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem válaszolnak a...

Miért nem válaszolnak a társkeresőn a 40-es férfiak?

Figyelt kérdés

Kivétel erősíti a szabályt, ill.tisztelet, akik mégis.

Biztos Ti is negyvenmillió kérdést láttatok már itt a témában, az ellenkező nem által feltéve, én nőként tapasztaltam hasonlót. Kérlek ne fáradj feleslegesen a válaszolással, ha

-könyöködön jön ki a társkeresős téma

-csak azt sikerül megfogalmazni, hogy "mer'ronda vagy és dagadt", vagy hasonló emelkedett szintű okosság

-visszakérdezel, hogy minek neten társat keresni, és szerinted mindenki ássa el magát, aki megpróbálja ezt a lehetőséget

Gondolom ezt kb. olyan felesleges kiírni, mint chaten, hogy "kulturált beszélgetést szeretnék", de remény hal meg utoljára.

Tehát.

Három hónapja vagyok fent egy társkeresőn, elő is fizettem a szolgáltatásra, hogy korlátozás nélkül használhassam az oldalt. Az első hetekben nagyon sok levelet kaptam, és akár hiszitek, akár nem, mindegyikre válaszoltam. Sokan vissza is írtak, hogy micsoda meglepetést okoztam, mivel megszokták, hogy nem kapnak visszajelzést. Páran voltak csak, akik a kedvesen elutasító levelemre trágársággal reagáltak, tényleg a nagy többség udvariasan megköszönte. A három hónap alatt három randevúig jutottam el, különböző emberekkel, de sajnos az élő találkozás kivétel nélkül csalódást okozott, és egyik esetben sem a külső tulajdonságok miatt.

Úgy gondoltam, hogy nem csak várni kell a sült galambot, úgyhogy én is elküldtem egy rakás levelet. Három-négy férfi válaszolt is hamar, de az azt követő levelekre már nem, egyszerűen csak nem jelentkeztek többet. Olyan is volt, aki törölte a profilját. Vagy az időzítésem nem volt jó, vagy a nem válaszolók úgy vélték, hogy majd rájövök magamtól, hogy nem voltam az esetük. Mindezzel nincs gond, csak azt nem tudom, hogy akkor miért írogatnak az adatlapjukra olyan közhelyeket, hogy "őszinte vagyok", meg "elvárom, hogy igazat mondj".

2014. febr. 3. 11:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Lehet nem vagy elég figyelmes velük, mert még itt sem válaszoltad meg a gyerek kérdést!
2014. febr. 3. 12:06
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

32 éves nő egy 40-es éveiben járó férfinak nagyon is vonzó minden szempontból és nem nagy a korkülönbség se.

Viszont ha van több gyermeked az már nem annyira oké,mert még valószínűleg túl fiatalok és kevés férfi az aki szeretné őket nevelgetni.Az már sokkal jobb ha idősebbek a gyerekek 18 felett vannak.

2014. febr. 3. 12:11
 13/27 A kérdező kommentje:

Nem voltam férjnél, és nem született gyermek sem.

Remélem minden kérdésre feleltem. Elnézést kérek, hogy nem reagáltam, csak percekkel később, nagyon röstellem a figyelmetlenségem.

2014. febr. 3. 12:14
 14/27 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt!:

FeelingFinder.hu

;)

2014. febr. 3. 12:15
 15/27 anonim ***** válasza:
Csongrád megye?
2014. febr. 3. 12:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

ordogi kor, mert ha van gyereked az a baj, ha nincs gyereked 32 evesen, az a baj...

altalanositok: ennyi idos korban a nok vagy mar hazasok es van gyerek, vagy eppen csak elertek azt a kort, amikor a biologiai ora jelez es mindenkeppen fogni akarnak egy ferjet maguknak es gyorsan gyerekeket akarnak, nehogy kifussanak az idobol.

eppen ezert nehez neked, mert sem a fiatalabbnak, sem az idosebbnek nem kellesz a fentebbi okok miatt. sajnallak es aterzem a helyzeted. megoldast viszont nem tudok javasolni, maximum azt, hogy probalkozz tovabb es jarj nyitott szemmel. biztos van olyan pasi, akinek kellesz, csak meg kell talalni.

hajra!

2014. febr. 3. 12:17
 17/27 Wadmalac ***** válasza:
100%

Régebben simán kíváncsiságból egy-két ilyen társkereső oldalon regisztráltam.

Aztán remek memóriám meg egy gép-újratelepítés révén odavesztek a belépőkódjaim, nem is erőltettem, hogy újra beszerezzem.

Azóta néha kapok értesítőt, hogy valami hölgyemény rámírt, most tutira én is a bunkó nemválaszoló pasi vagyok. :S

Mindenesetre amíg aktív voltam az oldalakon, mindig válaszoltam mindenkinek, bár személyes találkozót sosem erőltettem.

Valahogy nehéz elhinni, hogy tényleg ilyen helyen találhatom meg a nagy ő-t.

A már elindult, de megszűnő kontaktok fő oka tényleg az lehet, hogy nem is gondolták komolyan, vagy valóban nem életük párját kerestek ,csak kalandot.

2014. febr. 3. 12:18
 18/27 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a különböző szemszögekből történő megvilágítást.

Ahogy nagymama mondta, valahogy majd csak lesz:-)

A 16-os válaszoló foglalta össze legjobban a frankót.

2014. febr. 3. 12:25
 19/27 anonim ***** válasza:
Igen az előttem válaszolónak nagyon is igaza van,mert pont abban a korban vagy amikor a hölgyeknek mindenképpen eljött az idő a gyermekvállalásra,azt meg vedd figyelembe ,hogy egy negyvenes éveiben járó pasinak már mindenképpen van valamilyen "defektje"/válás ,gyerekek,sokszor alkohol problémák,vagy az is probléma ha ezek közül valamelyikről lemaradt 40 éves korára/szóval sokkal jobban legyél elnéző,tökéletes pasit már nem fogsz találni.
2014. febr. 3. 12:27
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem tetszettél, aki meg törölte magát, vagy megunta, vagy talált valaki mást. Nem kell ezt túlgondolni, ha van rá energiád próbálkozhatsz én személy szerint nem látok benne realitást. Élőben kell ismerkedni, ez a tapasztalatom, tényleg nem okoskodásnak szánom. 36/F
2014. febr. 3. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!