Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a (mai tini) lányok nagyrésze párkapcsolatoknál örökkön örökké csak a kifogásokat gyártják azért, hogy ne kelljen semmiféleképpen sem bepasizniuk?
7: szóval a környezetedben több olyan tini van, aki több éve párkapcsolatban él de a párkapcsolatra nyitott lányok menő csávók 4.-5. (tehát egyáltalán nem biztos) barátnőjének mennek el. Hát ok.
Ha nem akarnak veled összejönni akkor nem akarnak. Keress máshol vagy várj egy kicsit, ne hisztizz hogy szerencsétlen lány inkább fojtja bele magát a kémia könyvébe minthogy veled legyen.
A tanulásra koncentrálás az mondjuk tényleg eléggé hát... nem gyakori hogy az a valódi indok na. :D
Alapvetően 2 oka lehet ennek:
-Nem akarja a lány megbántani a fiút a valódi okkal legyen az akármi.
-Valami olyan indokot akar mondani amivel magának megkönnyíti a dolgot, nem kell magyarázni, nem okoz kínos helyzetet, egyértelmű és nem valószínű hogy módosul a közeljövőben.
A magam alatt vagyok viszont már egy tényleges indok, nem hiszem hogy ez benne lenne a top X kamu indokok között.
Teljesen igaza van a kérdezőnek. Én is ezt tapasztalom.
A leggyakoribb kamudumák : tanulnom kell, nem tudom mit akarok, összejöttek a dolgok.
Amúgy tényleg vicces, mert a 90%-uk itt nyíg, hogy nem talál pasit de annyira de annyira ismerkedne...
Aztán eltűnik szó nélkül. :D 3-4 nap múlva előkerül a fent említett dumákkal.
Szinte egyik sem mer kilépni a telefonja mögül, a nyomorult virtuális térben töltené az egész életét ha tehetné.
13: "leggyakoribb kamuindok hogy nem tudom hogy mit akarok"
*vinnyogsz egy szituáció miatt amikor a lány nem tudja mit akar*
Jaja nagyon kamu
én is gyakran használtam ilyesmi kifogásokat, ha egy fiúval nem akartam, randizni :D
általában azért mert maga a fiú nem érdekelt illetve nem volt kedvem a randizgatásra koncentrálni, sok fiatal lány nem vágyik kapcsolatra tiniként, nem értem mi ebben ennyire meglepő fiúk
fogadjátok el és kész, nem jöttök be nekik, ennyi
"kifogásokat gyártják azért, hogy ne kelljen semmiféleképpen sem bepasizniuk"
Ki mondta azt, hogy be KELL pasizniuk? Te melyik párhuzamos világban élsz? Ez nem egy kötelező dolog, mint a villanyszámla kifizetése, amit az emberek tologatnak, de aztán úgyis meg kell tenniük, mert valahogy behajtják rajtuk. Alanyi joga eldönteni, hogy akar-e pasizni, mint ahogy alanyi joga eldönteni, hogy befesti-e a haját kékre vagy rátetováltat-e egy Vasember sisakot a homloka közepére. Senki se kényszerítheti rá, mert szerinte alap, hogy ezt akarni kell. Rengeteg lány nem akarja, onnantól pedig, hogy nem akarja, neked rohadtul semmi közöd hozzá, hogy miért, nem jössz ahhoz, hogy megkérdőjelezd az indokait.
A tinilányok nem mesterségesen tervezett robotok, akiket azért terveztek és eresztettek szét a világban, hogy te és az ismerőseid tudjatok csajozni. Nem ez a létüknek a célja, és önálló akaratuk van. Amiből következik, hogy van, hogy nem akarnak valamit. De aki lyuk- vagy botkormány-központú, az nem bírja felfogni, hogy valakinek nemhogy nem ekörül forog az élete, hanem egyáltalán nem érdekli.
Ezek a kifogások nem feltétlen a párkapcsolat okaira utalnak.
Másrészt ha már a párkapcsolatoknál tartunk a felnőtteknél minden korosztályban megjelenik a kifogáskeresés sőt még gyakrabban is mint tinikorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!