Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki csak írogatni akar?
Többször olvastam kérdéseket, hogy valaki ismerkedni szeretne, mert nem tud hol, stb. Írtam neki(k), jól is ment a beszélgetés. Amikor kiderült, hogy kvázi közel élünk egymáshoz felajánlottam egy nyilvános helyen kötelezettség nélkül egy kávét, fagyit, stb.
Akkor jöttek a kifogások, majd a szó nélkül eltűnés.
Ha valaki ismerkedni akar, akkor azt hogy képzeli?
Becsenget valaki? Ki sem kell lépni a komfortzónából?
Szerintem ezen az oladalon rengeteg az "elemző" meg a kamus is.
Szerintem pszcihológusok is gyakorolgatnak itt.
Amikor a múltkor melót keresett itt az egyik fiatal, megkrédeztem van e fb profilja vagy más közösségi média és mondtam neki, hogy küldje el ha érdekli a meló. Persze nem küldte el, aztán meg még kérdezősködött, hogy miért kellene elküldenie.
Amikor meg az egyik huszonéves lány a melleiről kérdezett, és felrakta a saját képét, amin csak egy mell volt, még arc sem semmi több, törölték a kérdést, de azért a rosszlányok meg az análpumpás bannerek azok mehetnek az oldal szélén...
Ez egy ilyen "pszicho" oldal, unalomüzésre jó, valós emberi kapcsolatokra nem. Arra sokszor még az Fb se jó, mert ilyen olyan profilképek aztán amikor a valóságba meglátod elszaladsz!
Ha ismerkedni akarsz, menj el önkénteskedni, vagy más olyan "munkahelyre" ahová az általad kiszemelt korosztály jár.
Én is volt hogy 30 + osan elmentem kfc-be melózni, csakhogy fiatalabb csajok közelébe kerüljek, és volt is belőle alkalmi kapcsolatom amivel exem megcsalásait "törlesztettem"..
Jelenlegi baránőmmel is aki 21 éves a másodállásomban jöttem össze áruházi őrként két hónap után hozzámköltözött és lassan már egy évesek leszünk.
Ha "ismerkedni" akarsz nem árt ha van hová vinned a lányt, és nem busszal persze...
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem azzal van gond, hogy meggondolja magát esetleg.
Hanem hogy kiírja hogy "ismerkedne" , utána meg nem tesz érte semmit.
Bár azt hiszem ez a generációtól (16-20) nem is igazán számíthatok másra.
Jah igen... természetesen van hová vinni és van mivel. ;)
Hátha a 16-20 egy másik generáció akkor lehet túl idős vagy hozzájuk és ezért nem akarnak valódi találkozást.
Elbeszélgetek én is egy 30 éves emberrel de találkozni már nem feltétlen mennék el mert 16 vagy 20 hoz képest azért az távol van.
(jó nyilván nem annyira de mégis zavaró lehet valakiknek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!