Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Titeket mennyire zavar, ha egy lány kissé közönséges?
Figyelt kérdés
Szeretek csak úgy ráköszönni/rámosolyogni az emberekre, beszélgetést kezdeményezni, akár élőben is. Szeretem felhívni magamra a figyelmet, ismerkedni másokkal, ez kb a mániám... Pénzt adni a hajléktalannak, esetleg a kocsmában barátkozni ismeretlenekkkel, eldumálgatni velük. Igaz, egy barátom sincsen, meg sosem volt, mégis képes vagyok társalogni akárkivel...2020. febr. 21. 23:01
1/16 anonim válasza:
Semennyire.
Csak tudja ki az a Friedrich Nietzsche, és veszem a gyűrűt.
2/16 anonim válasza:
Nem inkább közvetlen akartál írni?
3/16 anonim válasza:
Szerintem nem igazán vagy tisztában a "közönséges" szó jelentésével. ;)
Egyébként bejön, ha valaki ilyen. ❤
4/16 anonim válasza:
Engem nem zavar. Van egy közös pontunk, mert én is sok pénzt osztok el az utcán, csak nem pont a hajléktalanoknak, meg beszélgetek velük. Kocsmába nem járok, de amúgy bárkivel elbeszélgetek, már aki nyitott rá.
5/16 anonim válasza:
A kocsmás részig szimpi voltál.
6/16 anonim válasza:
Ha valóban közönséges vagy, az nagyon kiábrándító.
7/16 October15 válasza:
A közönséges nem ezt jelenti. XD Amit leírtál azzal semmi baj nincs, bár az kérdéses hogy ha ennyire szeretsz ismerkedni akkor miért nincs 1 közeli barátod sem.Ú
Ami a legit közönségest illeti: Ha ez csak a külsőségekben pl beszédstílusban nyilvánul meg de amúgy van beltartalom akkor még menthető a dolog, ha nincs akkor kuka.
8/16 anonim válasza:
Te összekevered a közönséges jelentését a naívval...
Te naív vagy, nem közönséges!
Fogadok az unikornisokat is nagyon szereted!!
9/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok naiv... Legalább helyesen tudnád leírni, ha már ilyen kifejezésekkel dobálózol.
2020. febr. 22. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!