Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként zavar egy kapcsolatban, ha a lány egy kicsit kövér és nem is akar ezen változtatni?
Alacsony vagyok és duci, 158 cm, 63-64 kiló. Az elmúlt években voltam vékonyabb és még kövérebb is, de ezzel a mostani alkattal érzem magam a legjobban. Tudom, hogy van rajtam háj, de nem zavar, viszonylag sokat sportolok is, így arányosan oszlik el.
Mennyire elutasítandó ez a mai szépségideál mellett? Ha tartom a mostani súlyomat, mennyire gond, ha nem is akarok vékonyabbra fogyni?
19/L
Engem nem zavar, ha tud mozogni és nem víziló még csinos is tud lenni. Ha meg akar tenni a fogyásért, támogatom. Ha nem akar fogyni, de figyel arra, hogy ne hízzon meg, támogatom.
22/f
Ízlés kérdése. Sok pasi szereti, ha van mit fogni egy nőn.
Viszont ha 2-3 kilót leadnál, máris a normál kategóriában lennél, nem az enyhén túlsúlyosban. Egészségügyi szempontból se mindegy.
A mai szépségideál gyakorlatilag teltebb mint amilyen vagy.
Más kérdés,hogy néznek ki a modellek,de másmilyenek az átlag emberek.
Bárhogyan is nézel ki, mindig lesz aki beszól. Te érezd jól magad, légy ápolt és természetes!
Ha tartod és nem mész feljebb vagy lejjebb, akkor semmi probléma. Én sem a súly alapján döntök barátságokról, kapcsolatokról. Párkeresésnél is inkább olyat keress, aki nem emeli ki, mert ha azonnal úgy kezdi, hogy szóba hozza a súlyod, azt vagy zavarja, vagy egyszerűen hülye.
Ne foglalkozz hülyékkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!