Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Titeket miért zavar, ha egy lány bírja az alkoholt?
Két üveggel én se szoktam meginni elég sok és a bort nem is annyira preferálom
de volt már olyan hogy nyolc felesnél még semmi bajom nem volt
én szeretek inni, akit ez zavar azt ignorálom
szerintem itt az fontos hogy ismerd a határaidat és ne állandóan vedelj
könnyű átesni a ló másik oldalára
Piás, cigis, drogos nő csak 1-2 dugásra kell.
Másra nem!
ötös lehet hogy ők neked csak arra kellenek
de lehet hogy nekik te még csak arra se
a nők akkor dugnak amikor akarnak
a férfiak meg akkor amikor tudnak ;)
Bírja az alkoholt?
Oké, nincs belőle semmi, sőt igazából jó. Ha iszunk néha egy egy pezsgőt, vagy egy kis bort nem viselkedik idétlenül, ez szerintem pozitív dolog kicsit, bár az ellenkezője se negatív.
Rendszeresen iszik?
Na az már baj. Nem vagyok alkoholista (persze szent ember se). Nekem sok ha egy lány (vagy akár fiú) folyamatosan iszik. Nem jó az semmire, pláne meg a kocsmázgatás.
Tévedésben vagy. Nem ez az alkesz definíciója.
Amúgy meg ha így folytatod, 30 éves korodra neked is remegni fog a kezed.
Nem attól leszel alkesz, mert bírod a piát. Nem attól nem vagy az, mert nem remeg a kezed. Akinek remeg a keze az lehet betegség miatt is, nem feltétlen elvonási tünet.
A rendszeres alkohol fogyasztás az alkoholista ismérve. Az hogy el jársz kocsmázni, meg liter szám iszol az már nem a legjobb jel. Mint mondtam én se vagyok szent. Én csak akkor ittam régen ha alkalom volt, nem a hangulat miatt. Ha nem volt szülinap, névnap vagy valami nem ittam. Én is bírtam a piát, persze nem úgy mint te, hogy megittam 1.4 liter bort és még jól vagyok. 2 liter bor, liter pálinka volt az alapozás, hogy érezzek valamit.
De most évente 10-15 ilyen alkalom éppen elfért. De nem volt az, hogy jajj menyjünk kocsmába, menjünk bulikázni, de bulika van szóval inni kell, mert amúgy nincs hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!