Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Titeket miért zavar, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Titeket miért zavar, ha egy lány bírja az alkoholt?

Figyelt kérdés
Volt, hogy 2 üveg bor után is józan voltam. Persze a kocsmában is felfigyelnek rám, de nem iszok sokat ott sem, max 8 felest, ami szerintem nem olyan sok. Ma is megittam pl 2 üveg bort meg 6 felest, de ettől nem leszek sem agresszív, sem más ember. Nektek mi a véleményetek az efféle elítílésről? 18L
2020. febr. 1. 20:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Rosszul teszed fel a kérdést, nem az a baj ha birja, hanem ha rendszeresen fogyasztja. Mikor betöltöttem a 18at én is minden nap töményeztem, söröztem, literszámra vettem a tatrateat meg a hubit, aztán jött a véradás és abba kellett hagynom, ekkor jöttem rá hogy a boldogsághoz nem is kell pia. Azóta nem iszom csak alkalmanként és egyáltalán nem vonzó a piaszag, sem ha egy nő sokat iszik. A kocsmázás meg szinte taszító. Szerintem probálj pia nélkül lenni, a helyett hogy természetesnek gondolnád
2020. febr. 1. 23:54
 12/14 anonim ***** válasza:
9%

Én sose itatnék lányt. Aki meg ilyen fiatalon már iszok, alkoholista, az csak tipikus tini, mondjuk én is iszok, de nem sok ember közt, a lányokat meg részegen ki lehet használni stb, ha otthon csinálnád még "normális" lenne.

19F

2020. febr. 4. 19:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Legtöbbször itthon iszok.
2020. febr. 4. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
12-es vagyok, bocsi de nekem akkor sem jön be ha egy lány leissza magát, akár buliba több fiú közt stb.. Otthon magányba bele fér ha baj van ilyesmi, de ha mondjuk a barátnőm lennél én biztosan nem engedném hogy igyál, én vigyázok a barátnőmre, valószínűleg ha lenne barátnőm én sem innék. Csak óvatosan vele :)
2020. febr. 4. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!