Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék közeledni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék közeledni hozzá? Mit tegyek hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés

Először is köszönöm hogy időt szakítasz a kérdésemre. Akik szánalmasnak esetleg idő pocsékolásnak gondolják azokkal közlöm hogy mielőtt elkezdtem megírni mindezt ki kellett választanom a témát. A témát ami a tini párkapcsolat. 16 éves tini lány vagyok tomboló hormonokkal. A gondolataim a tanulás és a fiúk között forognak. Úgy vélem hogy a helyzetemet tekintve teljesen életszerű kérdés.

Van egy srác nevezzük "B"-nek. Szóval "B" az évfolyam társam. Már tavaly év vége óta oda vagyok érte. Vannak közös ismerőseink de annyira nem állok közel hozzájuk hogy bemutassanak "B"-nek. "B"-vel még sosem beszéltem 4 szemközt és nincsenek közös barátaink. Néha összenézünk és ma például a haverjai is felfigyeltek rám. Legalábbis szerintem. Van hogy néznek folyamatosan és utánam szólnak. Lehet hogy csak poénból vagy nem tudom. Nem vagyok túl szép de csúnya se szerintem. Szóval mit tegyek hogy észrevegyen "B"?

Viszont már rég óta nem láttam a suliba. Nem tudom mi lehet vele. Remélem nem váltott sulit. Bár lehet hogy paranoiás vagyok.

Tudnátok nekem tanácsot adni?

Előre is köszönöm.❤️

2020. jan. 30. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:
A közös ismerőseivel meg a haverjaival kezdj el ismerkedni és ha utánnad szolnak akkor menj vissza beszélgetni hozzájuk akár első lépésként rá is irhatsz “B”-re
2020. jan. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!