Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tele kérdése:

Hogy csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18éves vagyok. Amikor csináltam a jogsit találkoztam egy lánnyal aki tetszett de egyszer annyira zavarba voltam hogy csak néztem rá éa nem bírtam neki köszönni. Azóta eltelt majdnem egy év és gyötör az,hogy meg se próbáltam beszélgetni vele. Arra gondoltam fbon ráírok de nemtudok mivel,az autó közös téma lehet hisz azóta gondolom neki is sikerült a jogsi.

2019. dec. 25. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor legyél egyenes, és hívd el valahova.. A lányok szeretik, ha megmondod egyenesen hogy mit szeretnél, mond neki hogy honnan ismered stb, és elmenne e veled ide oda
2019. dec. 25. 18:30
 2/5 anonim válasza:
Írj neki. Nem veszített semmit. Lehet hogy nagyban befolyásolni fogja az életedet úgyhogy derítsd ki. Óvatosan de jo fejen próbálkozz nála és nagyon jó ötlet a múltbeli dolgokból kiindulni. Máris megvan az első téma 18/L
2019. dec. 25. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy kevés az önbizalmam,őt eléggé jó csajnak gondolom. Amúgy nem tartom magam csúnyának de eddig nem sok lány volt az életemben,sőt csak egy és azt se tudom hogyan kezdjek bele.
2019. dec. 25. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Felhivod, maximum leraz, es akkor mi van? Semmi, majd lesz masik.
2019. dec. 25. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Just do IT!

Írj rá! Nem veszithetsz semmit. Vagy továbbra is azon akarsz gondolkodni hogy "mi lett volna ha..."?

2019. dec. 25. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!