Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt? 17/F
Szándékosan kerülöm a nekem tetsző lányt! Olyan, mintha ilyenkor nem is én irányítanám magam, hanem vmi felsőbb dolog, amin nem tudok uralkodni. Ez ilyen alap, hogy nem merek a közelébe menni, de ha vmilyen oknál fogva mégis ott vagyok, akkor próbálok nem rá nézni (pedig valójában nagyon is szeretnék, sőt csak őt nézném legszívesebben órákon keresztül), és gyorsan távozni, aztán fellélegezhetek. Segítsetek, barátaimmal ezt nem szeretném megosztani, kicsit kínosnak érzem ezt az egészet. Érdemes lenne pszichológus segítségét kérnem? Komolyan ez már nem vicc.
UI.: Soha nem voltam még szerelmes, úgy igazából. Ha ez most az (márpedig nagyon is az), akkor elég furán élem meg.
Próbáld meg leküzdeni az izgulásod. Gondolj bele: semmit nem veszthetsz vele, ha ránézel, esetleg beszélgetsz is vele. Próbáld meg leküzdeni ezt a “felsőbb dolgot”.
Sőt, ha rá se nézel, és kerülöd a társaságát, pont az ellenkezőjét válthatod ki belőle annak, amit szeretnél: azt fogja hinni, hogy ki nem állhatod, így még ha tetszel is neki, egész biztosan nem fog kezdeményezni.
Ha már nem izgulsz a közelében, akkor jöhet a következő lépés: menj oda hozzá, kérdezz tőle valamit, ismerkedjetek, aztán majd alakul a beszélgetés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!