Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdeményezzek? 16/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek? 16/L

Figyelt kérdés
Van a sulimban egy fiú, aki nagyon tetszik. Ő egy évvel felettem jár, és nem tudom, hogyan kéne őt megszólítanom. Nagyon különbözök tőle, ő nagyon helyes, és olyan “menő” srác a suliban, én meg inkább az a visszafogott kategória vagyok. A szüleink munkatársak, szóval talán ennyi közöm van hozzá, meg ismerősök vagyunk facebookon és instán is, de még soha nem beszéltünk, és nem tudom, hogy kéne vele elkezdenem egy beszélgetést, hogy ne égjek be teljesen. Ha több nem is lehetne köztünk, én már annak is nagyon örülnék ha tudnánk beszélgetni egy keveset vagy akár barátok lennénk. Előre is köszönök mindent!
2019. dec. 10. 20:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Mennyire vannak jóban a szüleitek? Azt is lehet, hogy megkéred anyukádat, apukádat, hogy hívjátok át őket pl egy vacsorára. De ha ez nem opció, akkor azt is csinálhatod, hogy pl elmész mellette a folyosón akkor ránézel, rámosolyogsz vagy megdicséred a haját vagy a ruháját, aztán azzal kapcsolatban mondasz valamit, akár egy poént, tégy úgy hogy ne tűnjön annyira direktnek, mert akkor furcsán is kijöhetnek a dolgok. Aztán már esetleg köszönhetsz is neki, elhívhatod őt ide-oda vagy barátilag vagy már egyből randizni.
2019. dec. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!