Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy tizenegyedikes fiú az iskolámban és már régóta nagyon tetszik de egyszerűen nem merek ráírni vagy oda menni hozzá még ha egyedül volt sem sikerült.

Mivel én csak 10.-es vagyok nincs közös óránk se semmi viszont van a suliban egy szervezet szerű ahol programokon veszünk részt és mindketten benne vagyunk de ott sem volt még megfelelő alkalom.

Néha szemeztünk már de lehet csak véletlen volt és észre se vett...

Na tehát mit tehetnék?Szeretném megismerni de nem olyan jámbor fiú hogy biztos nem utasítaná vissza még csak az ismerkedésemet is...

Milyen ürüggyel lehetne nem feltünően közeledni felé hogy ne legyek a nevetés tárgya a szánalmas próbálkozásom után?

2019. jún. 3. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Mondjuk az adott programon oda mész hozzá és rákérdezel hogy na hogy megy?

Igazából nem tudok jó szöveget mert nem tudom milyen programról van szó.

Vagy suliba oda mész hozzá, és valamivel kapcsolatban megszólítod. Mondjuk tetszik a pólod, hol vetted? ( Nem tudom hogy ezek mennyire jó szövegek csak írom hátha megtetszik valamelyik vagy hátha beválik valamelyik)

Meg amúgy messengeren is rairhatsz

2019. jún. 3. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!