Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek egy félénk lánynál?
Már sok dolgon gondolkoztam, mint pl hogy mikor egyedül van, elhívom valahova vagy hasonló, de nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet..
köszi a válaszokat előre is!
Rosszul tetted fel a kérdést.
Ugyanis te vagy az, aki félénk, nem meri leszólítani a kiszemeltet.
De azért hogy válaszoljak is. Legyél bátor és beszélgess vele.
Félénk lányként úgy érzem nekem is válaszolnom kell, olyan helyzetben vagyok, hogy már kötelességemnek tartom:D Szeretek egy fiút 2 éve aki az osztálytársam és még egy kis jelét sem tudom kimutatni, azzal próbálom magamra vonni a figyelmét, hogy igyekszem szép lenni, próbálom elkapni a tekintetét, egyébként sem tudok társalogni az emberekkel de a közelében alig merek megszólalni annyira félek, hogy butaságot mondok és ezért úgy tűnik, hogy teljesen hidegen hagy. Azért írtam ezt le, mert nem tudhatod mit érez az a lány, és ha félénk, nagyon jól fog esni neki a közeledésed, hidd el, csak add önmagad és idővel meg fog nyílni, csak légy türelmes. Remélem ezzel sikerült kicsit bíztatni és hamarosan beszélsz a lánnyal. (Meg azt is, hogy én vagyok az:D)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!