Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek egy lánynál, aki szinte teljesen elzárja magát a külvilágtól?
Évfolyamtársamról van szó, aki tetszik.
Mivel már megtanultam, hogy iskolai szünetekben öngyilkosság csajozni (legalábbis a legelső lépéseket megtenni), ezért más utakat keresgéltem..
Eljárogatok házibulizni, de őt még egyik buliban sem láttam (az osztálytársait igen, tehát ő is eljöhetett volna), még a leglightfosabb zero alkoholos (már akinek) sulis gólyabulira sem jött el, soha nem látom csak úgy az utcán lógni (az osztálytársait igen), igazából a suli kapuján kívül eddig kb egyszer láttam (az is utolsó óra után volt, mikor ment haza)...
Jó, semmi baj. Van facebook, gondoltam.
Aztán rájöttem, hogy szinte ott is lehetetlen vele kommunikálni, mert naponta összesen kb egyszer megy fel 10 percre, aztán annyi.
Mi a rákot csináljak?
16/F
"Mi a rákot csináljak"? xd ez jo
Na, de tenyleg szunetben beszelj meg vele egy talalkozot vagy ott kerd el a szamat. Vagy ahogy elottem is mondtak a bnoitol. Vagy irj neki levelet. Hasonloan voltam en is, csak o azert fenn volt sokszor a facebookon ill. azert lattam is parszor, de azert nem volt ilyen "#kvaskodjukszetanapotpartyzzunkisiphone6tal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!