Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
15/L vagyok és az a helyzet h nem merek kezdeményezni a fiúknál mivel mulatt származásu (anyukám magyar apukám afrikai) vagyok és attól félek h ez hátrány. Már többen hajtottak rám, (ezt azért mondom mert kulsőre sokak szerint és szerintem is elég szép vagyok, és odavagyok a divatert so az öltözködésem is oké),de én mindig haritottam emiatt. (nyelvi probléma megint nincs mert itt sszületettem magyar az anyanyelvem). Mit tegyek, hogy lekuzdjem a magammal szembeni félelemet?2015. aug. 4. 15:13
2/6 anonim válasza:
Milyen az a "mulatt" származás? {O.O}
A kérdésre prdig: ezt magadnak kell megoldanod..
Önbizalomra van szükséged, amit nem vehetsz a piacon kilóra... :)
3/6 A kérdező kommentje:
Ugyanaz mint a félver csak ez szerintem egy szebb kifejezés rá (szinonímaja). Köszi a válaszod
2015. aug. 4. 16:05
4/6 anonim válasza:
Legyél természetes!:) Ha meg többen hajtottak rád, ahogyan írtad is így szerintem nem lez gondod ezzel. Csak ha pl tetszik valaki és pont ő megy oda hozzád akkor hagyd rá az "irányítást" 1-2 nap és már felhőtlenül fogsz vele beszélgetni:)
És ne félj!:) (mondjuk én is kicsit félénk tipus vagyok) 15/L
5/6 anonim válasza:
Nemtudom, mennyien vannak vele így, de ez nálam egyáltalán nem lenne hátrány. 16/F
6/6 anonim válasza:
ne legyen hátrányod ez miatt! :)nyugodtan vállald fel magad, aki az igaza fiú számodra, ugysem fog elutasíani! ;) hajra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!