Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinderen lévők hány százalék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinderen lévők hány százaléka akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Főleg lányok körében kérdezem. Eddigi lány ismerőseim közül ahányan ajánlották a tindert, mind azt mondta, hogy ő csak poénból regisztrált. Vagyis nem volt nagyon semmi szándéka, egyszerűen csak érdekelte a tinder, ha már a barátnői fent vannak. Olyan sok embertől hallottam ezt, hogy kezdek elgondolkodni, hogy akkor hányan gondolják komolyan. Volt aki végül talált ott párt magának, de az nem volt hosszútávú, meg hát olyan komoly sem. És most komolytalan kapcsolat alatt nem azt értem, hogy csak szexkapcsolat volt, hanem mondjuk még az sem.
2019. dec. 6. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lány ismerőseim kapcsolat keresése céljából regisztráltak, de szinte csak perverzeket, meg szexkapcsolatot kereső pasikat találtak.

Nők között meg vannak félhivatalosak k-k, kitartót keresők.

2019. dec. 6. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

67,5240%

Ezzel most jobb?

2019. dec. 6. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
2,43%.
2019. dec. 7. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!