Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányokkal ismerkedésre, milyen oldalt ajánlotok? 18f
A sok hülye szextárskeresőt egyből felejtsük is el.. Próbálkoztam csoportokba is, nekem olyan lány lennei jó, aki hűséges bújós, az a visszafogottabb fajta 25éves korig, akik nem a félmeztelen testüket mutogatják és értékelik ha egy fiú mindennél jobban szereti őket :')
Feladtam a leckét, szerintem erre senki sem fog komoly választ adni.. :D
Minek és mit írsz ismeretlen lányoknak?
Remélem tudod, hogy nem szeretjük az ilyet.
18/L
Miért adnád oda a szivedet olyannak, akit nem ismersz?
A másik, hogy miért kapja be az, aki nem szeretne tőled semmit?
18/L
#41 Annyiban igaza van (az egyébként egyre szánalmasabb) kérdezőnek, hogy az ismerkedős oldalakon ez nem kéne, hogy probléma legyen.
Azt egyébként én sem tudom, hogyan közeledjünk hozzátok, lányok? Neten? Random rendezvényeken? Tökismeretlenek leszólítása buszon/ írogatás nekik f-szbukon (gondolom ez nem opció), ismerősökön keresztül?
Mit szoktál írni a lányoknak?
Én olyan srácokkal ismerkedem, akikkel van biztos közös pont. Pl iskolatársak, egy táborba járunk, ilyesmi.
18/L
De ha valaki nem ismerkedéssel van fent, akkor ne írj neki, pláne ne ilyen semmilyen üzenetet.
Én se válaszolok Instagramon vagy bárhol annyira, hogy "Szia" vagy "Szia, mizu?". Ha annyit nem képes megírni, hogy ki ő és mit szeretne, akkor miért vegyem komolyan? Valószínűleg úgy is több másik lánynak is elküldi, nem azért, mert engem szeretne megismerni, hanem bárkit.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!