Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális lányokkal ismerkedésr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányokkal ismerkedésre, milyen oldalt ajánlotok? 18f

Figyelt kérdés

A sok hülye szextárskeresőt egyből felejtsük is el.. Próbálkoztam csoportokba is, nekem olyan lány lennei jó, aki hűséges bújós, az a visszafogottabb fajta 25éves korig, akik nem a félmeztelen testüket mutogatják és értékelik ha egy fiú mindennél jobban szereti őket :')

Feladtam a leckét, szerintem erre senki sem fog komoly választ adni.. :D

2019. dec. 4. 15:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Minek és mit írsz ismeretlen lányoknak?

Remélem tudod, hogy nem szeretjük az ilyet.

18/L

2019. dec. 7. 17:22
 42/51 A kérdező kommentje:
Észre vettem, de aki azt mondja írjak van hogy az se válaszol, de mindegy.. Igazából amelyik lány nem értékeli ha valaki foglalkozik vele, az őszintén kapja be.. Mert akinek én oda adnám a szivemet és a szeretetemet az kihasználta volna eddig, de aki meg megcsalja őket az után futnak.. Hát ennyit a mai világról..
2019. dec. 7. 17:43
 43/51 anonim ***** válasza:
54%

Miért adnád oda a szivedet olyannak, akit nem ismersz?

A másik, hogy miért kapja be az, aki nem szeretne tőled semmit?

18/L

2019. dec. 7. 18:32
 44/51 anonim ***** válasza:

#41 Annyiban igaza van (az egyébként egyre szánalmasabb) kérdezőnek, hogy az ismerkedős oldalakon ez nem kéne, hogy probléma legyen.

Azt egyébként én sem tudom, hogyan közeledjünk hozzátok, lányok? Neten? Random rendezvényeken? Tökismeretlenek leszólítása buszon/ írogatás nekik f-szbukon (gondolom ez nem opció), ismerősökön keresztül?

2019. dec. 7. 18:51
 45/51 A kérdező kommentje:
utolsó, hát ez az! Mit akar már ez a sok hülye lány már bocsi.. Ha ismeretlenül írun kaz a baj, valahogy meg kell ismerni nem? Ha nem macsó hülye gyerek az a baj, ha nem menő csajozó gép az a baj, ha nyomulós az a baj, ha félénk akkor meg az a baj, mégis mi a franc jó? Ezerrből egy lány ha van az csoda aki hűséges elfogadó bújós és kedves, a többi mint egoista nagyra vágyó hercegnő vagy magamutogató instacica aki tiktokon tátog.. Túl ritka a normális lány... Minden baj, mi fiú vagyunk mind a rosszak, közbe én adtam oda a szeretetem meg mindenem 3 lánynak, és engem használt ki mindegyik.. És akkor még mi vagyunk a rosszak, de ők meg tökéletesek amikor haspólóba 2 tonna sminkel pózoltatják a valagukat..
2019. dec. 7. 18:59
 46/51 anonim ***** válasza:

Mit szoktál írni a lányoknak?

Én olyan srácokkal ismerkedem, akikkel van biztos közös pont. Pl iskolatársak, egy táborba járunk, ilyesmi.

18/L

2019. dec. 7. 19:04
 47/51 A kérdező kommentje:
Hát nem szoktam én irni senkinek olyan hosszu csajozós szövegeket meg ilyenek, rájuk köszönök ha tényleg nem ismerem meg ilyenek, és akkor ha van annyi benne hogy vissza ír akkor foglalkozok vele, ha nincs akkor nem. Általába olyanra irok ezen az oldalon aki valami depis dolgot ir ki, hogy első sorba segitsek.
2019. dec. 7. 19:08
 48/51 anonim ***** válasza:
61%

De ha valaki nem ismerkedéssel van fent, akkor ne írj neki, pláne ne ilyen semmilyen üzenetet.

Én se válaszolok Instagramon vagy bárhol annyira, hogy "Szia" vagy "Szia, mizu?". Ha annyit nem képes megírni, hogy ki ő és mit szeretne, akkor miért vegyem komolyan? Valószínűleg úgy is több másik lánynak is elküldi, nem azért, mert engem szeretne megismerni, hanem bárkit.

18/L

2019. dec. 7. 19:11
 49/51 A kérdező kommentje:
Igen, ez jogos, de én mondjuk eleve nem irok olyan lánynak akit instán lehet elérni meg tiktokon ez most nem pont neked szol csak ugy általába olyan lányok vannak ott akik ilyen félmeztelen meg pózolós képeket tesznek fel, nekem meg inkább a visszahúzódóbb lányok jönnek be
2019. dec. 7. 19:31
 50/51 anonim ***** válasza:
54%
Bocs, de egyre rosszabbul vagyok tőled. Olyan szinten taszító a viselkedésed, hogy az hihetetlen.
2019. dec. 7. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!