Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányokkal ismerkedésre, milyen oldalt ajánlotok? 18f
Figyelt kérdés
A sok hülye szextárskeresőt egyből felejtsük is el.. Próbálkoztam csoportokba is, nekem olyan lány lennei jó, aki hűséges bújós, az a visszafogottabb fajta 25éves korig, akik nem a félmeztelen testüket mutogatják és értékelik ha egy fiú mindennél jobban szereti őket :')
Feladtam a leckét, szerintem erre senki sem fog komoly választ adni.. :D
2019. dec. 4. 15:26
21/51 A kérdező kommentje:
Tehát, bennem van a hiba, mikor ismerkedni akar velem egy lány, aztán kiderül hogy neki van valakije, vagy hozzám vágja hogy ő több kapcsolatot akar egyszerre, és több emberrel b*ni össze vissza? Ez tényleg az én hibám lenne??? Próbálok nyitott lenni akár milyen nehéz, de nem én tehetek róla hogy a visszahúzódó aranyosnak tűnő lányok is ilyenek tudnak lenni..
2019. dec. 4. 17:16
22/51 anonim válasza:
Úgy hívják nyitott kapcsolat. Örülj hogy közli veled és nem titkolja el. Mert nyitott kapcsolatot szeretne.
23/51 anonim válasza:
Látom elég nehéz a felfogásod és továbbra is másokat hibáztatsz. Vannak ilyen lányok, oké. Tessék tovább lépni, nem kell ekkora ügyet csinálni belőle. Jót tenne, ha személyesen próbálkoznál, akkor talán könnyebben kezelnéd az ilyen helyzeteket. Ha látod, hogy neten nem megy, akkor vedd már a fáradtságot és próbálj meg a mindenkire köpködés helyett reálisan látni, tököt növeszteni és személyesen próbálkozni.
24/51 A kérdező kommentje:
Tovább vagyok lépve te értelmileg visszamaradott, a kérdésre koncentrálj már! :D Még mindíg meg tudtok lepni az értelmi szintetekkel!
2019. dec. 4. 17:28
26/51 anonim válasza:
26N vagyok, nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy felejtsd el az idősebb korosztályt, mert nem elég, hogy nehéz a felfogásod, de a Google-t sem tudod használni ezek szerint. Ennyire ne legyél már életképtelen...
28/51 A kérdező kommentje:
Ennyi hülyét egy helyen.. :D
2019. dec. 4. 17:54
30/51 A kérdező kommentje:
:D Jó. Te tudod, végülis aki szeretne ismerkedni az hülye, csak te vagy WC deszka.
2019. dec. 4. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!