Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányokkal ismerkedésre, milyen oldalt ajánlotok? 18f
Figyelt kérdés
A sok hülye szextárskeresőt egyből felejtsük is el.. Próbálkoztam csoportokba is, nekem olyan lány lennei jó, aki hűséges bújós, az a visszafogottabb fajta 25éves korig, akik nem a félmeztelen testüket mutogatják és értékelik ha egy fiú mindennél jobban szereti őket :')
Feladtam a leckét, szerintem erre senki sem fog komoly választ adni.. :D
2019. dec. 4. 15:26
11/51 A kérdező kommentje:
8-as élőbe nem megy, a neten próbálkozok naponta, de én tehetek róla hogy megtalálom a bunkó kis hercegnőket?
Ezzel a görény gyerekkel meg ne foglalkozzatok, nem tudom kinek képzeli magát hogy ilyen jön trollkodni a kérdésem alá, de ha neki ez jó esik, hát istenem hajrá, nem engem jellemez.
2019. dec. 4. 16:15
12/51 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy fel kéne nőni a feladathoz? Sosem fog változni a helyzet, ha nem is teszel érte, helyette másokat hibáztatsz és bunkózol le, mert képtelen vagy ismerkedni. Ne másokban keresd a hibát, hanem saját magadban.
13/51 A kérdező kommentje:
Sajnos túl értetlenek vagytok.. Én egy oldalt tanácsoltam, nem pedig azt hogy kioktassatok a hülyeségeitekkel és úgy tegyetek mint ha ismernétek és jobban tudnátok hogy mit teszek, mit nem... O_o
2019. dec. 4. 16:42
14/51 anonim válasza:
Ha a kacska nem tudsz úszni, nem a víz a hülye, kedves kérdező!
15/51 A kérdező kommentje:
Ha az ész osztásnál 2x álltál sorba, de 2x elfelejtettél venni, akkor nem csoda hogy ilyen válaszokat írsz, kedves 14-es "válaszoló" :)
2019. dec. 4. 16:53
16/51 anonim válasza:
Mi sem bizonyítja jobban, hogy igazam van, mint az, ahogy reagálsz a válaszokra. Ha lenne egy kis eszed, felfognád, hogy igaz, amit írtam. De én kérek elnézést, hogy erre magadtól nem sikerült rájönnöd. Itt is a válaszadókat hibáztatod, mert végre közli veled valaki, hogy tükörbe kéne nézni és nem anyuci szoknyája alá bújva élni.
17/51 A kérdező kommentje:
Mégis ilyen "válaszra" hogy reagáljak? Ugye nem várod el hogy most jópofizzak ezek után..? Még csak nem is a kérdésre válaszolsz. Na szevasz :)
2019. dec. 4. 17:06
18/51 anonim válasza:
Mindig megtalálod a bunkó hercegnőket? Nem lehet, hogy akkor benned van a hiba? 🤔
19/51 anonim válasza:
Mert azt már megtettem, csak képtelen vagy felfogni, hogy benned van a hiba. Látod, nem csak én írom ezt.
20/51 anonim válasza:
Csak azzal bunkók a lányok akiknek nem jön be. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!