Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha azért akarok barátnőt, hogy legyen ki vasalja a hajam?
Figyelt kérdés
Hosszú hajam van, és anyukám már kezdi unni, hogy neki kell állandóan. Sajnos én nem tudom magamnak, ezért gondoltam egy lányra.2019. dec. 1. 23:22
1/9 anonim válasza:
Ugyes fiu vagy, mehetsz szepen alukalni.
2/9 anonim válasza:
Minek neked csaj? Jó lesz neked egy fiú is
3/9 anonim válasza:
Nem bajnak mondanám, inkább számító primitívségnek.
4/9 anonim válasza:
Én pedig szánalomnak.
Fürödni tudsz egyedül?
L
5/9 anonim válasza:
Majd a katonaságon levágnak kopaszra, és b****hatod a hajvasalódat, te retek.
6/9 anonim válasza:
Elég nagy baj. Odabent, a fejedben.
7/9 anonim válasza:
hát nem tudom, nálunk othon kb mióta elég hosszú a kezem, hogy átérje a fejemet, az a szabály, hogy bármilyen hajam lehet, de nekem kell rendben tartanom
amúgy remélem csak unatkozol, nem lehetsz ekkora debil. nem olyan nehéz az a hajvasalás. pisilés megy, vagy ahhoz is kell asszisztens?
8/9 anonim válasza:
Vasald ki magadnak. Annyira nem nehéz
9/9 anonim válasza:
De tudod magadnak. Igen baj, nem lehetsz annyira béna hogy ne tudd. Enni tudsz egyedül, vagy anyukád etet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!