Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok barátnőt, mert félek a barátaim véleményétől, miért?
(16 éves, tizenegyedikes fiú vagyok.)
Vegyünk egy éppen aktuális példát.
Van egy lány, aki nem néz ki rosszul. Kicsit kislányos, de mivel még csak nyolcadikos, ezért max 1 éven belül kinövi ezeket, aztán valószínűleg egy 10/10-es, művelt csaj lenne belőle.
Őszinte leszek, én nagyon toleráns vagyok a lányokkal kapcsolatban. Tehát rengeteg gáz hülyeséget eltudok viselni, nem akadok ki apróságokon (sajnos néha még azon se, amin ki kéne akadni) és külsőt illetően sincs hatalmas elvárásom.
Szóval tetszik a lány, beszélgetek vele, úgy érzem, hogy én is tetszem neki, de valószínűleg nem lesz belőle semmi, mert a külvilág miatt nem merek lépni.
Ez elég hülyén hangzik, de tényleg így van! Már megtanultam nem félni az aktuális csajtól, de elkezdtem rettegni a külvilág véleményétől.
Leginkább a barátaim/közelebbi ismerőseim véleménye aggaszt.. Nyilván, nem lenne semmi komolyabb következménye annak, hogy lett egy barátnőm, max poénkodnának a korával/hülyeségeivel (ami igazából belefér), de valamiért mégis nagyon félek. Nem tudom konkrétan megfogalmazni, hogy mitől..
Igazából már volt olyan csaj, akivel azért nem mentem el randizni, mert úgy éreztem, hogy a barátaim gáznak gondolnák a leányzót.
Ez nem ürügy vagy üres kifogás, tényleg emiatt nem merek barátnőt szerezni...
Mit tehetnék?
Igazából fogalmam sincs mit várok most, mert a 'Ne félj annyira' válaszokkal semmire nem megyek, de magamon sem tudok hogy segíteni, mert megbénít a félelem (milyen drámai)
Gondolj arra, hogy a barátaid valószínűleg magasról tesznek rá, hogy te mit gondolsz a barátnőjükről. Örülnének, ha lenne barátnőjük.
Szóval te se foglalkozz velük.
Legyen meg a saját határozott véleményed a dolgokról! Gondolj bele pl:
Szerinted a barátnőd jól érezné magát a barátaid közt?
Neked lenne rossz, vagy neki lenne kényelmetlen a „külvilág" véleménye? Kettőtök közül melyikőtöket érnék a negatív vélemények?
Ja, és ha tényleg szeretitek egymást, akkor nem számítanának a „többiek"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!