Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy segíteni...

Miért van az, hogy segíteni akarok valakinek egy forumon és más meg bele kotnyelekeskedik?

Figyelt kérdés
Illetve letámad engem egy idegen nő, hogy én félre vezetem a kérdezőt ( ez egy olyan forum ami nem anonim) erre hogyan kéne reagálnom?

2017. jan. 7. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele.
2017. jan. 8. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne látni egy példát. Lehet, hogy amit kotnyeleskedésnek vélsz, az tényleg az. De lehet, hogy igazából a másik fél ad jó tanácsot.
2017. jan. 8. 00:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát mert a fórumok már csak ilyenek. Mivel nem privátban beszélgettek, hanem mások előtt, nagy az esélye, hogy egyszer lesz valaki, aki nem ért veled egyet, és lehetősége is van ezt jelezni. Keress egy olyan lehetőséget, ahol négyszemközt segíthetsz neki.
2017. jan. 8. 10:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom hogy a forumon a kérdező majd ugyis eldönti hogy ad e a véleményemre vagy sem....ezért nem értem hogy mas minek szol bele...amugy arról volt szó hogy milyen lakberendezőiskolat lenne erdemes elvegezni én meg leirtam hogy a magyar jogszabaly szerint hogy vki lakberendező legyen nem kell végzettség csak a belsőepiteszhez és hogy ezzel legyen tisztaban mielőtt kidob egy csomo penzt. Persze finomabban es bővebben irtam ezt le. Erre egy lakberendezőnek ez nem tetszett és ezert kezdett el kötekedni....gondolom az is baja volt h en epitesz vagyok
2017. jan. 8. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet azért kötött beléd, mert rosszul tudtad, és nem akarta hogy a kérdezőnek rossz legyen.

Nem hiszem hogy valaki azért szól be másnak, mert a másik építész.

2017. jan. 8. 11:54
 6/7 A kérdező kommentje:
De en jol tudtam ezt minden lakberendezo tudja h nem kell hozza vegzettseg...en is anno elkezdtem egy tanfolyanot de abbahagytam mert epiteszkent semmi ujat nem tanitott
2017. jan. 8. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdeke fűződik hozzá, hogy az emberek ne tudják az igazat. (?)
2017. jan. 15. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!