Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze merjek jönni egy olyan típusú fiúval, aki más lányok bikinis képeit lájkolgatja állandóan?
Nem biztos, hogy megfelelő kat.ba írtam, de felmerült egy srác. Okos,laza, humoros, ám nagyon társaságkedvelő, bulizós fajta. Amivel nincs is baj, ez adja az extrát benne. Viszont észrevettem, hogy minden egyes lány ismerőse erotikusabb tartalmú képeit lájkolja instan, facebookon, mindeenhool.
Fesztiválokon is rengeteg lánnyal ismerkedik meg, de valahogy semelyikkel sem született kapcsolat, legalábbjs tartós biztos nem.
Pár hónapja ismertük meg egymást, úgy érzem eléggé kedvel, viszont én nem merek összejönni vele, nehog csalódás érjen, megcsalás, és az hogy lássam minden más lány fotóit lájkolgatja. Szerintetek érdemes egy próbát tenni, vagy hagyjuk ezt az egészet?
Kedves 20-as! Nem kötözködésből, de még nem is konfliktus kreálás a célom, tényleg érdekel, hogyan gondolod azt, hogy szerelem azonnal van?
Ha találkozom egy fiúval, akit még életemben nem láttam, nem leszek belé rögtön szerelmes, mert csak a külsejét láttam. Testét, felszínes viselkedést. Ez meg csak tetszés, szimpátia, fellángolás, vonzalom. A vonzalom lesz az a mozgatórugó, a hajtóerő, ami arra késztet, hogy közelebbről ismerjem meg, randevúzni menjünk, társalogjunk, és ezután alakulhat ki szerelem. Kicsit el vagy tévedve, ami a fogalmakat illeti. Elég szép lehet, minden egyes emberbe beleszeretni, aki megtetszik első látásra. :)
Kedves 22-es,
Először is szeretnék elnézést kérni, ha valamikor nem a legmegfelelőbb volt a hangnemem. Így, hogy már látom, Ön egy tapasztalt ember, teljesen más fényben tűnik fel a véleménye. Sajnálom, hogy indulatos voltam az elején.
Nem untatott a történetével, sőt nagyon érdekes volt olvasni, és belegondolni a dolgokba.
Mi a vonzalom és a szerelem közti különbség az Ön szubjektív véleménye szerint?
Miért ragaszkodom még mindig ennyire ehhez a fiúhoz? Minden okés vele, csak félek, nem szerelem. Sosem voltam szerelmes ezek szerint, mert mindig vacilláltam, és kételyek közt voltam bizonytalanul, tanácstalanul a fiúk esetén. :(
Ill. még egy kérdés, ha nem tiszteletlenség: egy idősebb férfi milyen indítékból tölti idejét gyakorin? :)
Pontosan ezt érzem én is. Fáj, ha nincs velem. Ha pedig velem van, az egekben vagyok, minden gondom megszűnik. De félek nagyon, a csalódástól. Valahogy őt egy magasabb rendű lénynek érzem, egy elérhetetlen srácnak. Pedig semmivel sem több, mint én.
Köszönöm a kedves szavakat! Biztosan csodás apuka lehet.
Kértem én a szüleimtől tanácsot, de itt is megerősítésre volt szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!