Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, ti hány éves korig ismerkedtek, járnátok 1 nálatok idősebb, férfival, pasival, hány év kork ülönbségig járnátok? 25/F
Attól is függ, hogy lelkileg mennyi idős, de egy 19-20 éves már szinte, vagy akár egészen felnőtt. Max. 18
16/l
Régi kérdés, de nálam attól függ, hogy hány éves vagyok...
Jelenleg 16 ezért 18-19 éves még oké, talán még a 20, de az már nem biztos, ez ugye 2-3-4 év..
Viszont ha már lennék én is 25 akkor szerintem a 7 év korkülönbség sem gáz, nyilván nem fiatalabbra gondolok, tehát ha 32 év körül van a férfi akkor ez az opció is jó.
Három év korkülönbség nem hangzik soknak, de 20 évest nem mernék hazavinni, különben is ijesztően hangzik. Ha nem számolok utána, csak korkülönbségre akár 5-6 évre is azt mondom, hogy belefér, de a saját élethelyzetemben akinek kettessel (vagy nagyobb számmal persze) kezdődik az életkora, amellett már furcsán érezném magam. Később persze biztos változik, de egyelőre...
17/l
Nagyon max 23 évessel, de inkább csak 20-21ig mennék el. Viszont ha idősebb lennék, szerintem még 15 év korkülönbség is beleférne.
16/l (tetszenek az idősebbek:D)
Van egy olyan "szabály", ami nekem nagyon tetszik, hogy a legfiatalabb, akivel randizhatsz, az az életkorod fele+7 éves (A legidősebb meg nyilván fordítva)
Tehát pl. 20 évesen nekem egy olyan valakit kell keresnem, aki 17 és 26 között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!