Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a Tinder szex társkereső, vagy komoly kapcsolatot is lehet rajta találni?
Nem értem full normàlis a bemutatkozàsom, viszonylag normàlis képeim vannak kint, mégis 90%-ban nem húznak be, vagy ha be is húznak, röktön szét is válnak... Mindenki csak játéknak hasznàlja ezt az oldalt, és csak én vagyok ilyen gyökér, hogy komolyan veszem?...... .. ...
(27f)
Tinderen a felhasználó dönti el, hogy mire szeretnéd használni az oldalt.
Nem rosszindulatból meg minden, de ha ilyen 16-19 éves lányokra vadászol ott és meglátják, hogy 27 éves vagy akkor lehet, hogy azért nem akarnak veled annyira ismerkedni.
Általában azok a lányok érdeklődnek a náluk 10+ évvel idősebb pasikra akik, csak szexelni szeretnének vagy akik egy komolyabb párkapcsolatba szeretnének kezdeni nagyobb anyagi biztonsággal.
Elég, ha kibővíted és 18-21 helyett mondjuk 18-25 lesz ezentúl.
Bár ez a te döntésed.
Esetleg fektess egy kisebb pénzt a Tinderbe és vásárolj Tinder Gold-ot esetleg a távolságot bővítsd ki!
Hagyd a tindert a francba. Nekem friss regisztrációval első nap kb. 40-50 lájkolóm van, lesz mondjuk 10 match, amiből 7 vissza sem ír, a maradékkal is pár mondat után elhal a beszélgetés.
Ráadásul az első nap az csak a beetetés, utána egyre lassabban fognak szállingózni a lájkok és a matchek, ezzel ösztönözve a Gold megvásárlására. Tehát pár naponta újra kell regisztrálni. Kb egy hónapja nyomom így, mire sikerült találni valakit, akivel simán megy a beszélgetés, már át is mentünk facebookra, és nem offolt a régebbi képeim láttán. Hangsúlyozom, több tízezer huzigálás, és vagy 20 újraregisztrálás árán.
Na most akkor el lehet képzelni, hogy ha átlag feletti kinézetű férfiként viszonylag sok lájkkal ilyen qrva nehéz a dolog, akkor átlagosként milyen lehet.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!