Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem köszön a srác?
Figyelt kérdés
Anyukám munkahelyén láttam először és mivel gyakran járok oda és mindenki köszönni szokott/köszönni szoktam mindenkinek ezért magától értetődőnek vettem, hogy ő is köszön, de mindig nekem kell ráköszönnöm és a múltkor kipróbáltam hogy mi van, hogyha én nem köszönök, erre tök simán elment mellettem köszönés nélkül... De anya munkatársai szerint pedig nagyon rendes a srác, de akkor velem miért ilyen bunkó? Mintha semmibe venne, és ez nagyon zavar :/
Lehet, hogy nem olyan egetrengető probléma, de remélem ti tudtok írni valamit, hogy miért csinálja ezt :)
2019. okt. 29. 15:50
1/10 A kérdező kommentje:
És másoknak meg mindig köszön :/
2019. okt. 29. 15:53
3/10 anonim válasza:
Rád mer nézni? Ha nem, akkor annyira beszari, hogy hozzád se mer szólni
4/10 anonim válasza:
Vagy félénk,b.szari,vagy pedig szimplán csak bunkó,tuskó.
5/10 anonim válasza:
gondolom nem ismer...azért mert sokat vagy ott miért kellene köszönnie neked?
6/10 Legyenszépnapod! válasza:
Lehet hallott rosszakat anyudról,vagy hasonló.
10/10 anonim válasza:
Dehogy félénk, én inkább illetlennek nevezném. De tök mindegy, a lényeg, hogy nem érdkeled. Kár ezen rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!