Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a KFC-ben a pénztároslánynak?
Figyelt kérdés
Van egy fiatal lány, nagy eséllyel diák aki nagyon megtetszett, de hirtelen ötletem sem volt mit is mondhatnék neki. Mármint az 1. gondolat meg volt, hogy megkérdezzem a nevét pl. csak a gond az volt, hogy hogyan kezdjek bele. Netán egyből dicsérjem meg, hogy milyen aranyos, és elkérem a számát? Vagy ha kérdi, hogy kérek-e még valamit, akkor mondjam, hogy igen a telefonszámod szeretném még...? Sajnos ezek is csak utána jutottak eszembe...2019. okt. 23. 17:42
1/12 anonim válasza:
Ilyen esetben várni kell pár évet a csajozással. Hátha addigra lesz szókincsed és saját gondolatod.
2/12 anonim válasza:
kerdezd meg mikor vegez es nincs e kedve egy kavet meginni veled vhol
3/12 A kérdező kommentje:
Nem a szókincs volt itt sem a probléma, hanem ilyenkor picit kikapcsolok fejben, meg hát igen nem az a nagydumás srác vagyok, ismerkedésnél kissé félénkebb tipus vagyok.
2019. okt. 23. 18:37
4/12 anonim válasza:
Én biztos nem adnám meg a számomat egy ismeretlennek.
5/12 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle nincs-e kedve elmenni veled a burger kingbe.
6/12 anonim válasza:
Ha megkérdezi mit kérsz még, mondd azt, hogy "egy kedves mosolyt". Valószínűleg elmosolyodik. Ekkor mondjad azt, hogy ezt a mosolyt többször szeretnéd látni, ezért meghívod egy... (valamit találj ki). Ha hajlandó rá, várd meg, amikor végez és csevegjetek. A többi jön agától.
Ffi.
7/12 anonim válasza:
A 6-os válasza egész frappáns. Szerintem ezzel próbálkozz, mert én lányként olvasva elmosolyodtam rajta.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi 6-os, ez tényleg kreativ!
2019. okt. 23. 19:18
9/12 anonim válasza:
#7 én is😌
Kérdező, én pl kíváncsi lennék, mi lesz ebből az egészből, majd tájékoztass minket🤗🙏🏻
10/12 anonim válasza:
Mi lenne? Jön a következő kérdés, hogy hova kell bedugni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!