Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen felszínes és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen felszínes és jelentéktelen az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi az oka annak, hogy a mai (Egyértelműen mindig is az volt, csak manapság már olyan szinten, hogy a legnépszerűbb ismerkedési módszer az, hogy idegenek képét képeit bámuljuk a mobilunkon és jelezzük nekik, hogy szimpatikusak és beszélgetni szeretnénk velük. [Mindezt pár kép és egy-két sablonos mondat után...] ) ismerkedés olyan lapos és lélektelen?

Nem csak maga az ismerkedés az, hanem a randevúk is. (Mert az remek, hogy találsz valakit akivel megvan a kölcsönös szimpátia, elmentek a moziba / szórakozóhelyre [mert ugyebár minden más olyan "tré" populáris szemmel nézve, és inkább bámuljuk a blockbustereket ahelyett hogy tényleg megismernénk egymást] , aztán pár hónap "ismertség" után se tudjuk igazán azt mondani, hogy "ismerjük" egymást, és tényleg jó beszélgetni a másik féllel.)

Szerintetek hogy lehet úgy ismerkedni a mai világban, hogy valóban a másik fél megismerése legyen a cél, nem pedig az pusztán, hogy "legyen valakink"? Hol lehet szerintetek olyan emberekkel beszélgetni (Akár a való életben, akár az interneten.) , akik tényleg meg akarnak minket ismerni, nem pedig csak a felszínes small-talk megy velük?

2019. szept. 8. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Ahhoz ,hogy bármiféle választ is tudjak adni , szerintem mélyen el kell töprengnem .Talán nem is tudnám kielégítően megválaszolni ,viszont nagyon érdekes kérdést tettél fel , amire én is kíváncsian várom mások válaszait :D
2019. szept. 8. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Valami felkelti az érdeklődést. Ehhez elég a felszín.

És van, ami fenntartja az érdeklődést. Ehhez kell a belső és a tartalom.

2019. szept. 8. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Erre nagyon egyszerű a válasz: felgyorsult a világ.

Nem hagyunk elegendő időt a dolgokra.

Mindenki és minden rohan. Másodpercek alatt bárki és bármi elérhető akár a neten keresztül.

Néhány évvel ezelőtt sokkal beszűkültebb volt az életterünk, még az internet előtt. Sokkal kevesebb embert volt lehetőségünk megismerni, így nyilván több idő jutott ezekre a kapcsolatokra, és nem néhány szavas messenger beszélgetések jelentették az ismeretséget.

2019. szept. 8. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon jó a kérdés ! A 3-as már megválaszolta ! En is igy gondolom
2019. szept. 9. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban leginkább a kűlsőségek villantják fel az emberek érdeklődését, lásd a rengeteg instagram posztokat ahol mindenki szerelmes 1 hónap járás után... Szerintem egy embert lehetetlen teljesen megismerni, a valódi titkok sose fognak előbújni mert visszaélhetnek vele, és pont ezért ritka ha 2 ember komolyan tudja venni egymást. Sad but true. Én így gondolom! 😄
2019. szept. 9. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:

#2 - #5

Számomra pont ez a probléma.. Nekem nem elég az, hogy "hűű, egy szép arc", mert lát az ember 1001 szép teremtményt egy nap, és nekem ez sosem ütötte meg az "ingerküszöbömet". Valahogy már az érdeklődés felkeltéséhez is.. "belsőségekre" van szükségem. :/

2019. szept. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!