Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Badoo-val milyen tapasztalat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Badoo-val milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

2019. szept. 5. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Miutan 2x torolte az fiokomat feladtam😂

Viszont en elveztem

Tudtam beszelgetni

Es valahogy nem csak ez a “send nudes” ment mint mashol

2019. szept. 5. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Én nem szeretem, mindig a perverzek találnak meg:/

22/L

2019. szept. 5. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Egy fos ahogy van

Ahhoz, hogy valakire ráírj fizetned kell. A moslékra tudsz ráírni ingyen.

Ha egyeztek valakviel, akkor tudtok írni egymásnak. Nekem sok egyezésem volt, de "véletlenül" érdekes módon egy sem lakott még csak a kzöelben sem. Akik a környéken laknak azokka valahogy nem egyeztem, viszont ha rá akarsz írni veheted a kreditet.

Rengeteg a kamu fiók.

Az app foss a kamu értesítéseket, hogy "XY csevegni szeretne veld..." ami tök egyszerűen nem így van.

Egy lehúzós szar az egész, szinte mindenért fizetned kell.

Ha nem vagy elég figyelmes, akkor pedig automatikusan tölti fel majd az egyenleged X kredit alatt.

Szerintem feszegeti az app a csalás kategóriáját.

2019. szept. 6. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
tinder szerintem fényévekkel jobb és a felhozatal is minőségibb
2019. szept. 6. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Vagy még ott van a való élet alkalmazás és tök ingyenes.

A beszélgetés is tök ingyen van , nem kamuzok, tölts le most.

Mondjuk az app store-ban nincs fent.

2019. szept. 6. 10:09
 6/7 anonim válasza:
Badoo ra egy kis tipp. Tudom csinálni hogy rámegyek a fiók törlése menüpontban megnyomom hogy szeretném törölni a fiókomat és akkor felajánlja hogy badoo prémium ingyen és kapok három napig prémiumot amikor lejár tőlem a fiókomat újra regisztrálok és újra ugyanezt csinálom ;)
2019. szept. 10. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Badoon vagy fake nők vannak vagy olyanok akik csak instakövetőket akarnak de nem írnak vissza. Mindenki élőben ismerkednik, ez az online társkeresés egy nagy baromság. A lányok csak a közvetlen kis 10 éve ismert barátaikkal hajlandóak szóba állni.
2019. okt. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!