Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek követett be?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, még régebben bejelölt Instán, de mindig azt csinálta, hogy a storymat mindig megnézi, de a posztjaimat nem lájkolja. Akkor minek követett be?(Elnézést a másodszori kérdésért, de nem tudtam eldönteni az előző 2 válaszból.)2019. szept. 7. 19:59
1/7 Thispain válasza:
Követés != lájk minden posztra
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jelölés.
2019. szept. 7. 20:09
3/7 anonim válasza:
Kíváncsi rá, hogy mi van veled, azért követhetett be. Ha megnézi, a sztori akkor is eltűnik egy nap múlva. Viszont ha lájkolná a posztjaidat, annak nyoma maradna, és bárki láthatná. Lehet, hogy nem akarja, hogy mások tudják, hogy tetszel neki. Vagy nem szeretné, ha úgy tűnne, hogy tetszel neki. Nekem ezek jutnak eszembe, az igazságot csak az a lány tudná megmondani.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát de elég szemét dolog minden más fiú posztját lájkolni, enyémre meg semmi
2019. szept. 7. 20:15
5/7 anonim válasza:
Ebben most mi a szemét dolog de őszintén???:D lehet más jön be neki és nem te ennyi..
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem az a bajom... :D az a bajom, hogy akkor ezek szerint az egész évfolyam bejön neki, csak én nem :DD
2019. szept. 7. 22:38
7/7 Senki0608 válasza:
Lehet csak végigpörget a sztorikon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!