Hitler a Nagy háború 4 éve alatt katonaként követett el háborús bűnöket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy erőszakolt meg nőket?Ölt civileket nőket,gyerekeket vagy esetleg bántalmazott francia foglyokat és vagy fosztogatott francia falvakban,amikor tehette?#I. világháború #háború #bűncselekmény #Hitler #bűntett #hadifogoly #háborús bűntett #civilek franciák
2019. aug. 23. 20:28
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem. Leginkább futár volt. Talán néhány franciát lelőtt.
2/11 anonim válasza:
Nem. Hitler egy tizedes volt az első világháború alatt, és semmi feljegyzés nincs arról, hogy bármi háborús bűncselekményt elkövetett volna. Harcolt az ellenséggel, és nyilván tizedesként azt tette, amit a feljebbvalói parancsoltak, de semmi lényegbevágó gaztette nem volt. Anno a német vezérkar (Moltke, Falkenhayn) sem szadistákból állt.
3/11 anonim válasza:
Öööö kedves #3, a Kérdező az első világháborúról tette fel a kérdést, nem a másodikról...csak gondoltam szólok...
Tudod, 1914-1918.
4/11 anonim válasza:
# 3/4
Az egy jó üzlet cuni. Szarkazmusnak elég jó volt a válaszod.
5/11 anonim válasza:
Nem igazan volt lehetőség sem rá, állóháború volt az
7/11 anonim válasza:
#5!
Kíváncsi lennék, akkor is jó üzletnek tartanád-e, ha a te szüleid-nagyszüleid lettek volna ott.
8/11 anonim válasza:
"A holokauszt szerinted micsoda te kretén? "
Egy évtizedekkel későbbi történelmi esemény. A kérdés szempontjából teljesen irreleváns.
9/11 anonim válasza:
Nem. Kutyákat mentett. És cigit is adott a foglyognak.
10/11 anonim válasza:
Lehet furcsán hangzik majd de szerintem Hitler nem volt az a fickó, aki nőket erőszakol meg ha lehetősége van rá. Az ellenséget megölte volna krgyetlenül az tuti.
Nem szeretem Hitlert de szerintem ez egy ilyen fazon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!