Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyuljak ahhoz, hogy nem tetszem senkinek?
Sziasztok!
16 éves srác vagyok.
Nehezen tudom elfogadni, hogy tényleg nem tetszek senkinek se suliból se sehonnan.
A lányok kerülik a társaságomat, pedig én csak barátkozni akarok... (Úgyanigy a fiúk is de ez más tészta.)
Eléggé komoly srác vagyok, de szeretek poénkodni.
Soha életembe nem kaptam meg egy lánytól sem, hogy én szép lennék, jól néznék ki vagy valami ilyesmi.
Pedig én amikor tükörbe nézek elégedett vagyok azzal amit látok.
Semmi extrém tényleg, csak egy átlag srác vagyok, de mégis elégedett vagyok a kinézetemmel.
Sajnos nem nagyon szoktam az érzéseimről beszélni, szóval bocsássátok meg ha ilyen rinyálós kérdés lett.
Szóval szerintetek lehet ennek bármi oka azon kívül, hogy a lányok szemébe én esetleg csúnya vagyok ?
Előre is köszönöm annak aki megdob egy értelmes válasszal.
Szép délutánt mindenkinek!
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon rendesek vagytok! 🙂
Hát figyelj, nekem 18 évesen volt először barátnőm.
Én azt tudom javasolni, hogy nézz/ olvass Dr. Csernust, keress valami küzdősportot harcművészetet, kicsit lazíts, ha nincsenek haverok osztálytársakkal 1-2x igyatok (na jó irányba terellek ezzel ><) de nem kell merev szabályok közt élni, kell ez is, az edzés különösen jó, oké lehet az elején nem lesz bőr a kezeden mert nem bírja még, de valamit valamiért. Ezektől magabiztosabb leszel, a kisugárzásod pozitív lesz (persze tudom most is teljesen magabiztos vagy, csak a lányokkal van valami), de hidd el, tapasztalatból írom ezek sokat segítenek.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!