Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
MosT lettem kilencsedikes és beszéd hibás vagyok
Na és új osztályba kerültem és szünetben oda mentem az egyik lányhoz megkérdeztem töle valamit de pont hibásan montam ki amikor befejeztem a lány visza mondta úgyan úgy azt amit rosszul ejtetem ki és amikor befejezte mosólygot de nem olyan volt mint aki direkt le akarja rontani a önbizalmamat olyan mint ha montam volna neki valami kedveset ahhoz hasonlított az a mosoly
És még bármit mondanátok nem ismerjük egymást a lánnyal
2019. szept. 4. 07:10
1/4 anonim válasza:
Ahogy látom, nem csak beszélni, helyesen írni sem tudsz.
2/4 A kérdező kommentje:
1 válaszoló inkább segíts ne legyél ilyen ez az oldal azoknak van akiknek segítség kell nem olyanoknak mint te vagy ha képtelen vagy normálisan válaszolni akkor takarogyál az oldarol
Érted
2019. szept. 4. 07:24
3/4 anonim válasza:
Igazad van, ne haragudj. Nem volt szép ezzel viccelődnöm.
4/4 anonim válasza:
Őszintén fogalmam sincs hogy ez mit jelenthet.🤷
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!