Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy legyen barátom?
Már majdnem 17 éves leszek, de még mindig nem volt párkapcsolatom.
Már szinte minden korombelinek van vagy volt párkapcsolata. És rossz nézni az utcán a párokat miközben én egyedül vagyok.
Sajnos elég félénk vagyok. Interneten nem szeretek ismerkedni. Bulizni sem járok.
Én most nem konkrétan a tinderre gondoltam, hanem a normális társkeresőre, illetve az egész internetre.:D
Látom nem a szíved csücske Magyarország><
Kedves kérdező!
Egyetemistaként mondom neked, hogyha visszamehetnék az időben a középiskolai éveimre direkt nem akarnék barátot magamnak. Nézd meg a korodbelieket! Minden idejüket lefoglalja az aktuális barátjukkal való vitázás, dillemázás esetleg más problémák, mivel nem érettek emocionálisan egy kapcsolathoz és ami korosztályuk fő feladata lenne arra nem képesek maximális intenzitással figyelni. Ezt te nem látod, csak az összekulcsolt kezeket.
Szerencsés vagy, hogy neked nincsen.
Azt javaslom, hogy fejleszd magad, tegyél meg többet magadért és másokért, legyenek céljaid és elveid amiből ne engedj! Ha ezekre koncentrálsz időd nem lesz azon agyalni, hogy "jajj párkapcsolat" és a végén hálás leszel magadnak, mert a saját magadba fektetett energia megtérül százszorosan.
Nem fogsz lemaradni semmiről, engedj embereket az életedbe légy nyitott!
A csoporttársaim szinte minden tagjának van párja mégsem irigylem őket, mert tudom és látom így 22 éves fejjel, hogy nem mindenkinek való a párkapcsolat és elpazarolják az idejüket.
Legyél büszke te is magadra, ahogy én is, mivel ebben a világban az önállósodás a legnagyobb erény!
Ha egyszer bekopogtat a szerelem az ajtódon ne zárkózz el tőle, éld meg minden pillanatát, de ne hajszold bele magad olyanba, amit nem szeretnél csak azért, mert a többi ember azt csinálja. :)
Nekem 19 évesen lett az első párkapcsolatom és én is lány vagyok. Majd eljön az ideje. Csak arra vigyázz, hogy akik itt írnak neked, azoknak ne dőlj be, elkeseredett csőd mindegyik (tapasztalat)
És én sem kérek privátot hogy bizonytalanságok, ti igenis a meg nem értett Casanova utánzatok vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!