Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elfogadó, kicsit még visszahúz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadó, kicsit még visszahúzódóbb Lányok, ha ismerkednétek?

Figyelt kérdés

Az már tiszta hogy interneten ismerkedni nem sikeres, a sok bunkó beképzelt lány akivel eddig beszéltem, kb nevetséges... Ha TI, lehetőleg elfogadó kedves Lányok, próbálkoznátok valahol, vagy valamibe lenne reményetek, az hol lenne, melyik oldal vagy közösség? Interneten hol van olyan hely ahol ti megbíznátok valakibe, és tényleg bele mennétek ismerkedésbe?

+Ha valakivel jól alakul a beszélgetés (márpedig általába valamiért tiltás a vége) chatelünk mondjuk pár órát, jól megvagyunk. akkor tényleg én vagyok a nyomorék hogy következő nap elhívnám egy pesti parkba mondjuk sétálni? Neten megy az ismerkedés elsőre nekem csak, akkor miért túlzás ha utána személyesen is megismernék valakit? Az az igazi, nem?

14-22 éves kor között lévő lányok válasza és véleménye érdekel.

2019. aug. 31. 16:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, velem is 10-es.. Én csak szeretném a profilját megnézni hogy nem mutogatja e magát, mennyi fiu ismerőse van megbizhatok-e benne.. utána akár aznap taliznék vele, elvinném ide a pesti kis parkba egy sétára, leülni a padra megölelni beszélgetni.. De hát felejtősnek tűnik
2019. aug. 31. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Az írásodból az jön le, hogy nagyon gyorsan akarsz mindent. Már egy nap után találka?🤔 Gondolj a lány helyébe. Már nyomulásnak fogja venni, kicsit lassíts a tempón és sikered lesz. KB 1-2 hét múlva kérdezz rá a talkálkára, de lehet, hogy a lány fogja kezdeményezni ezt.De egy másik kommentetből az jön le, hogy hiába találkoztok nem tudsz össze jönni senkivel, nem gondoltál arra, hogy te rontasz el valamit? Sajna csak a te verzióját tudjuk, így nem tudunk teljes következtetés levonni, hogy mi lehet a gond.

Az utolsó komment engem kicsit zavarna. Megnézed mennyi fiú ismerőse van? És ha sok akkor kitörölteted vele vagy mi?

2019. szept. 1. 08:59
 13/15 A kérdező kommentje:

12-es, a fiú ismerősök zavarnának, igen. Van tapasztalatom "fiu csak barátok" téren, én nem hiszek abba hogy fiu lány barátság létezik, nem elfogadható.

Egyébként ha valakit eddig el is hívtam volna, az vagy messze lakott, vagy letiltott másnap, de igazából csak a 2 utóbbi eset volt akit el is hívtam volna, de azt meg is említettem. Oké tény hogy nem kellett volna rávennem magam felnézni egy társkeresőre és pont ott írni 1-2 kivételnek aki nem pózolja kis a seggét, de hát ki gondolta volna hogy mindenki szórakozik ott is :D

Amiért én a mai lányoknak valószínűleg nem jönnék be az az, hogy mellettem fiú barátai biztos nem lennének, nem nézném végig ahogy valaki elveszi tőlem, ugyan ez vonatkozik a seggrázásra valami buliba.. Ezen kívűl a mai lányok nem is valami nyálas srácot akarnak aki egész nap velük akar lenni, nekem pedig nem azért kell egy lány hogy megint hozzám vágja valaki hogy mi 2 külön ember vagyunk és akkor mindketten azt csinálunk amit akarunk.. Mert ez a fajta gondolkodás meg nekem nem tetszik. Egy kapcsolat szerintem ne abból álljon hogy akkor most mindenki azt csinál amit akar, ha egymáséi vagyunk akkor én például nem hoznék meg úgy egy döntést ami mondjuk napokra lehetetlenné teszi hogy találkozzunk, ha ő nem megy bele..

2019. szept. 1. 15:03
 14/15 anonim válasza:
62%
Hello. Szerintem ismerek egy lányt akit ez érdekelhet
2019. szept. 6. 09:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Én, 18 alatt még nem találtam olyan oldalt, amiben tényleg megbíznék.

De egyébként teljesen megértelek, ha órákig beszélgettetek, akkortalálkozni akarsz vele, de valószínűleg én is megijednék. Ne erőltesd, ne nyomulj túlságosan, akkor se, ha pont társkereséses alkalmazásban/oldalon beszélgettek. Ha mondjuk egy héten minden nap fél órát beszélgettek, az sokkal jobb, mint ha egy nap három és felet, mert van ideje átgondolni, tisztázni magában mindent.

17/l

2020. nov. 19. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!