Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadó, kicsit még visszahúzódóbb Lányok, ha ismerkednétek?
Az már tiszta hogy interneten ismerkedni nem sikeres, a sok bunkó beképzelt lány akivel eddig beszéltem, kb nevetséges... Ha TI, lehetőleg elfogadó kedves Lányok, próbálkoznátok valahol, vagy valamibe lenne reményetek, az hol lenne, melyik oldal vagy közösség? Interneten hol van olyan hely ahol ti megbíznátok valakibe, és tényleg bele mennétek ismerkedésbe?
+Ha valakivel jól alakul a beszélgetés (márpedig általába valamiért tiltás a vége) chatelünk mondjuk pár órát, jól megvagyunk. akkor tényleg én vagyok a nyomorék hogy következő nap elhívnám egy pesti parkba mondjuk sétálni? Neten megy az ismerkedés elsőre nekem csak, akkor miért túlzás ha utána személyesen is megismernék valakit? Az az igazi, nem?
14-22 éves kor között lévő lányok válasza és véleménye érdekel.
A kérdéseid alapján saját magadat se fogadod el. Először tegyél valamit, hogy lelkileg ép legyél, mert most nem vagy az.
Egy nap beszélgetés után a találkozó nagyon nyomolús, értelmes lány nem megy bele.
Ha a nagyrésze tiltással végződik, te csinálsz valamit rosszul.
18/L
3-as vagyok.
Ha mindent megbeszéltél vele ami fontos, és mindkettőtöknek szimpatikus a másik. Akkor nem tudom miért nem akartak találkozni. Általában ha szimpatikus valaki akkor szívesen találkoznál vele élőben is. Legalábbis én ezt így látom.
Ismét 3-as.
Nincsen azzal semmi baj, ha szerelemre vágysz és boldogságra. Az meg nem hiszem, hogy igaz, hogy ha átlagos vagy akkor semi sem lehetséges. Az, hogy nyitodtabb vagy szerintem jó dolog, de azért ne eröltes olyasmiket amit te nem igazán akarsz. Az egész élet nem csalódás. Csak sajnos van olyan, hogy valakinek egy ideig az, beleértve engem is. De majd úgy is minden jobb lesz. Legalábbis én bízom benne.
És mi lenne ha nem keresnéd gőzerővel a szerelmet, hanem várnál?
Félre ne értsd, nem bunkóságból mondtam, még ha úgy is tűnik.
Lány vagyok, én sem örülök annak, ha valaki már egy nap beszélgetés után találkozni akar. Szerintem nincs olyan, hogy 1 nap alatt megismered a másikat, legalábbis nem annyira, hogy megbízzon benned, hogy találkozzatok. Ez persze nem azt jelenti hogy ő egyáltalán nem akar találkozni, csak hagyj időt. Semmi probléma nincs azzal, ha valakinek 18 évesen még nincs szerelme. Bár lehet csak azért gondolom így, mert én már feladtam, nem tudom. Mindenesetre nekem ez a véleményem. Hogy ne siettesd el, van időd bőven, és sok sikert. ^^
7es aranyos vagy kösz a normális válaszokat :)
8-as ne add fel, az irásod alapján egy aranyos megértő lány vagy, pont az ilyenekre van szükség! Lehet hogy nem biznak meg elsőre, de én hamar tudok kötődni, tul hamar, és ezt el is várom, de akinél eddig ezt felhoztam hogy "tali" az mind benne is volt mert tök jól elvoltunk már egymással.. De őszintén szólva lehet nem kellett volna rávenni magam a társkeresőre, számíthattam volna rá hogy itt is csak ilyen tapasztalatot kapok.. De nem tehetek róla, élőbe egyszerűen nem tudnék oda menni senkihez ismeretlenül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!