Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek is beteg stílusa van egy olyan fiúnak aki szereti a rock-ot? Ismerkednétek egy ilyen fiúval?
Ez baromság imádom a rock-ot, ahogyan rengeteg, több tízmillió ember.
Elég buta és szűklátókörű osztálytársaid vannak.
18/L
Èn is szeretem, de az amikor az ember acél bakancsban meg láncokban , fülbe való, agyon pirszingezve , bőrzakó meg stb. az már túlzás.
Nem így kell kifejezni magunkat.
Azok az osztálytársaid hülyék.
Szerintem jó a rock, nincs vele semmi baj.
Én szívesen ismerkednék rocker stílusú fiúval ha nincs túl extrém kinézete.
Ez rohadt nagy hulyeseg. Miert lennel beteg, mert szereted a rockot? En is szeretem a rockot. Eskuszom pofanrohognem az osztalytarsaid. Milyen hulyeseg ez 😂😂
(19l)
Én is halgatok rockot, meg sok más zenei irányzatot. Bár nincsen olyan öltözködési stílusom.
Az osztálytársaidnak eléggé fura a felfogása, mert ennyi erővel az is beteges ha valaki szereti a sütiket. Ne hallgas az osztálytársaidra, mert nincsen igazuk. L
beteg hát mindjárt leütlek a thy art is murder lemezemmel :D
Mint aki deathcore és deathmetált hallgat 13 éves kora óta, ez elég puhány és minden csak nem beteg.
18L
Rókerek büdösek meg nem fürdenek!!! Fúj aki rókot hallgat sátánista!
De érted, most ezeknek az embereknek vagy adsz a véleményére vagy nem, én eleve senkire nem hallgatnék aki megpróbálna megváltozatatni beleszólni mit hallgassak vagy hogyan őltözködjek de te tudod.
Én is szeretem és sokat hallgatok, van pár banda pólóm is és imádom. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!