Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék értelmes fiúkat megismerni?
Figyelt kérdés
Én egy budapesti lány vagyok..szeretnék ismerkedni, viszont ötletem sincs hol tehetném. Nincsenek nagy elvárásaim, és főleg a belső érdekel. Olyan fiút keresek, aki szintén így gondolja. A netes ismerkedés jobban bejönne.. Viszont társkereső nem jöhet szóba, már csak a korom miatt sem.
16/L!!! (🙄 -1)
2019. aug. 20. 19:27
11/22 anonim válasza:
Ilyet nem állítottam. Egy transzi az nem lány. Az egy transzi
12/22 anonim válasza:
Csak hogy a transz nemet ketté lehet választani
13/22 anonim válasza:
Transz nő (lány) ÉS transz férfi (fiú)
14/22 anonim válasza:
Miért lenne egy transzi lány lény?
15/22 anonim válasza:
És miből gondolod hogy nem lesz egy plasztikázott t. lány a következő?
16/22 anonim válasza:
Figyelj én értem hogy rossz tapasztalataid vannak 18 évesen, de felismerhetőek ezek a dolgok. Ráadásul én nem jönnék össze senkivel úgy hogy nem ismertem ki eléggé
18/22 anonim válasza:
És az igaz hogy voltak rossz tapasztalataim de nem abból a válaszaimból kell ,,megismerni". És ezeket a válaszokat csak azért Írtam mert nincsenek olyan emberek akik CSAK a belsőt nézik
20/22 anonim válasza:
Én sem azt írtam hogy csak a belsőt nézem, hanem hogy az jobban számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!