Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet vonzó egy ducira hízott lány, aki meg sem próbál fogyózni?
160 cm, 70 kiló körül vagyok, de szeretem hogy molett vagyok és nem akarok fogyni.
Ez nagy baj ismerkedéskor?
16/L
160 / 70 ez nem sok szerintem, biztos bírnám.
őszinte leszek kérdező, van akit nem a külső érdekel, és aki a külsőd miatt nem ismerkedik veled az nem szeretni akar csak megfektetni.
Nekem írhatsz ha szeretnél, vagy ha kérdésed van, ezernyi indokom van amiért nem a külső számít. Valamilyen szinten persze jó ha a lány nem egy szál csöcsbe öltözködik..
Sokmindentől függ. Mondjuk attól hogy hogy oszlik el rajtad a felesleg. Én például 80+ kilósan is kismellű voltam, lényegében csak hasra híztam (meg egy kicsit combra), szóval nem állt jól. Ha te egy arányos homokórára hízol, viszonylag lapos marad a hasad, de egyre szélesebb csípőd és nagyobb melled lesz, az úgy szép.
De ha lefolysz a székről az már nem csak hogy nem csinos, de az egészségügyi kockázat miatt éveken belül életveszélyes is lesz.
Simán.
150 cms 80kgs lánynál olyan fullos palit láttam hallod :)
Hali! Én is dagadt vagyok, 79kg és 167 cm, már fogytam egy kicsit mert az eredeti súlyom 93 kg volt szóval elég brutálisan néztem ki. Eddig nem volt barátom, ami egy kicsit fusztrál mert már nagyon szeretnék, de engem mondjuk zavart és zavar még most is ahogy kinézek szóval nem tudom ez mennyire érezhető a kisugárzásomon de nem vagyok megelégedve magammal. Nekem sajna nincs szerencsém a fiúzásban még így sem hogy fogytam, de persze folytatom tovább diétát és a sportolást. És a kérdésedre válasz személyes tapasztalat alapján; szerintem a legtöbb fiúnak ez gondot okoz, főleg a vékonyabbaknak mindenképp.
17/L
Szia! Szerintem teljesen oké vagy :). Én a kifejezetten kövér nőkből is sokat szexinek találok. Szóval nem para.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!