Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok. Szerintetek mi az a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Szerintetek mi az a szöveg amivel egy fiú oda mehetnek hozzátok az utcán és mi az a szöveg, amit gyűlölnétek?

Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Szituáció függő, ha valami érdekes témáról kezd el csak így beszélni(persze megfelelő alkalom adtán) vagy valami furcsa tényt mond az nekem nagyon bejön.

Ha csak úgy odaköszön, hogy "szia te szép lány, te te ott" aztán kiabál az elég parasztos, a csajozós szövegektől meg kiráz a hidegxdd kreatívnak, belevalónak kezdeményezősnek kell lenni, lehet párszor pofára fogsz esni,de próbálkozzál, állj fel és ha valaki szimpatikus menj oda, mi a legrosszabb ami történhet? Szemberöhög és soha többet nem látod ennyi.(na meg lesz egy vicces sztorid :DD )

2019. aug. 16. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Ne legyen betanult szöveg! Azt a legtöbben nm bírják...Te legyél a kezdeményező, csk az a lényeg h normális legyél, add magad olyan amilyen te igazából vagy! Nm biztos h minden lány azonnal beléd szeret, de ne add fel a reményt! Egy lány se törjön össze ;) remélem azért tudtam segíteni, sok szerencsét!

L

2019. aug. 16. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Természetes érdeklődés jó.

Viccesnek gondolt, "menő" szövegek nem.

2019. aug. 16. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

És egy srác aki visszahúzódó nem ilyen hülye szövegekkel akar levenni a lábatokról meg ilyesmi, hanem egy hűséges lányt keres aki nem mutogatja magát a neten? Erről mit gondoltok? :D

Öcsém, hülye szövegekkel megfektetitek a lányokat, én meg egy hűséges elfogadó szerető lányt képtelen vagyok találni úgy hogy nem megfektetni akarnám valami szöveggel.. 18 évem alatt sose gondoltam ki semmi féle szöveget, ez ennyire alap kéne legyen?XD

2019. aug. 16. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves előző

Ez a poszt szerintem is teljesen a hűségről szól, ahogy minden második,ahol ehez hasonló kioktatásokat látok. 🙂

2019. aug. 31. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
5-ös előző vagyok, nem teljesen értem mire célzol.. Ha most te is lenézel, azt privátba is leírhatod, mint például a szokásos "kösd fel magad" meg ilyenek mellé :3
2019. aug. 31. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!