Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora nálatok az elvárás lányok?
Sziasztok.
16 éves fiú vagyok.
Idáig sosem volt barátnőm..
Szerintem a külsömmel lehet valami baj mert a dumámra azt mondták elég jó és egyedi.
Átlagos kinézetem van szerintem, sportolok, adok magamra, ápolt vagyok stb.
Idáig ahány lánynál be próbálkoztam az összes vissza utasított.
Személyesen is és ha interneten írtam valakinek, hogy szívesen megismerném nem válaszol...
Minden lánynak csak a nagyon jó képű srácok jönnek be, vagy azért van esélyem így?
Tudom a szépség relatív meg stb, csak már kezdem feladni, hogy sose fogok tetszeni senkinek.
Bocsánat ha volt benne általánosítás, próbáltam igényesen és senkit nem megbántva leirni a kérdésemet.
Előre is köszönöm annak aki leirja a véleményét 🙂
Sajnos irreálisan magasak az elvárások a “mai” mi korunkbeli lányok körében.. Elvárják, hogy te szuper jóképű, magas, izmos félisten legyél miközben bennük a fele sincs meg. Persze az is lehet, hogy eddig rossz helyen keresgéltél de én is ezt tapasztalom a barátnőim körében...
16/L
Köszönöm a választ
Sajnos bennem ezeknek jó része nincsen meg amit a barátnőid elvárnak.
De remélem vannak még kivételek.
3as, köszönöm a választ.
Szerintem ez nem nagy elvárás, sőt egyáltalán nem az. Ezek alap dolgok szerintem, ami nagyon sok emberre igaz. 🙂
Nekem igazából az számít hogy ápolt legyen a srác inkább a belső értékekre adok.
16L
Szia.
Figyelj ne izgulj erre rá. Vannak még normális lányok.
Sokan nem szeretik,ha csak random rájuk írsz facebookon. Ha szeretnél neten ismerkedni ajánlok valami beszélgetős oldalt. (Azok legtöbbje ezért van)
Szerintem tényleg fontos,hogy az illető ápolt legyen és ne legyen iszonyatosan flegma, vagy bunkó.
Én nekem nem elvárás,hogy legyen kigyúrt stb. (De mint előttem is említették ne legyen túl elhízott, de ha van egy kis hasa az nem gond, vagy combja)
Az meg a lányok saját hóbortja,ha magasabb én is jobban szeretem, mondjuk nálam nem nehezebb magasabbnak lenni.
Próbálkozz csak tovább, aztán hidd el lesz olyan lány aki értékelni fogja.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!